E
ella1923
Guest
hi vsem! i am načrtovanju pridobili povečala cascode zložena opamp in sem naredil z moj glavni ojačevalnik z 40dB in 300MHz. zdaj, delam dobiček povečali OTA. papirja, da sem prebral pravi, da vložek in izhodni tok dobiček povečala opamp morajo biti opredeljene, označena kot rdeča na sliki.
, kar sem storil v mojem pridobili pospešila OTA je bil model, + vin, vin-je enako VDS v (m3, m4) in VDS z (m9 , M10), Vout +, Vout-of organizacij za vodenje projektov zložiti opamp je enaka vin vt + / vin-plus (M5, M6) plus VDS (M5, M6), medtem ko je za nmos zložena opamp je enaka vin + / vin-plus plus vt (M7 , M8) plus VDS (M5, M6) Ali je to pravilno? Zato, ker ko sem poskušal povezati dobiček povečala ojačevalnik na glavni ojačevalec, nekaj tranzistorjev je bila linearna in cutoff. Mimogrede, sem iz Vref1 in Vref2 skoraj enako moč pridobili povečali opamp ki je tudi vrata napetost M5, M6, M8 in M7. Če imate idejo o tem, kaj je bilo narobe z načrtovanjem, me prosim razsvetli. Moj cilj je oblikovanje> 85dB dobiček in> 250MHz UGB. najlepša hvala. zadeva, Ella