Diversity Antenna??

Nice reference o raznolikosti antene za prenosne terminale:

http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-04262000-15330030/unrestricted/ch8.pdf

Upam, da vam je to koristno.

Na zdravje,
Element7kwccheng wrote:

Dear all,Bi lahko kdorkoli izročiti mi neki doc.
ali domačo stran, ki opisujejo, kaj je raznolikost anteno?
To je moj prvi čas za izpolnitev tega anteno.
Vendar pa nimam pojma o tem.
Bi lahko kdo razloži ali pa me nekaj osnovnih informacij in dokument dovolite mi, da to razišče.hvalawccheng

Primer FM Diversity Antenna razumeti

Kaj je:
Sistem antena raznolikosti uporablja dve antene nameščena na različnih lokacijah na vozilu in samodejno izbere tisto, ki zagotavlja boljšo FM radio signal.Voznik je zato manj verjetno, da obvestilo statično šibka ali zvočne signale, zaradi ovir.

Kako deluje:
Power lines, semaforji in stavb, lahko povzroči lokalno področja FM šibkih signalov.Pri vožnji skozi teh območjih, lahko poslušalec obvestilo zmanjšal obseg ali povečanega hrupa ali statični pogosto, ko se vozilo ustavi za promet signal.Z dvema antene, obstaja boljša možnost, da bo en prejel jasno sporočilo.Vezje znotraj radio samodejno izbere boljši signal.

Vaša korist:
Boljše FM radio sprejem.

PL

Ta knjiga je dobro knjigo.To je zelo standard knjigo besedilo.

Prentice Hall Wireless Communications: Principles & Practice, 2nd Edition, ki ga Rappaport

W

wccheng

Guest
Dear all,

Bi lahko kdorkoli izročiti mi neki doc.ali domačo stran, ki opisujejo, kaj je raznolikost anteno?To je moj prvi čas za izpolnitev tega anteno.Vendar pa nimam pojma o tem.Bi lahko kdo razloži ali pa me nekaj osnovnih informacij in dokument dovolite mi, da to razišče.

hvala

wccheng

Let's see ...jaz dont življati poljuben članek na temo, ampak mislim, da vam lahko splošen pogled na nje.

Raznolikost se uporablja za zmanjšanje hrupa na receptor, obstajata dve vrsti raznolikosti, pogostost in raznolikost anteno.

Uporaba frecuency raznolikost, uporabite dveh nosilnih frecuencies za prenos podatkov in z anteno raznolikosti lahko uporabite dve anteni za sprejem podatkov.

Antene mora biti ločena približno eno valovne (ali je polovica valovne) drug od drugega, saj se je signal dobi maksimalne moči in to je minimalno moč na teh točkah, je kot vsota valov na morju, so točke, kjer valovi pridejo skupaj in podvojila svojo višino in tam so mesta, kjer themself distroy val.Torej, tukaj je ideja, da so vedno ena antena, da ujame najboljši možni signal, ki ste jo pravkar izbral, da je antena za dokončanje trasnmission, da je način, kako zmanjšati vpliv hrupa v prenosu.

Poskusite iskati za nekaj info na google ali yahoo.

Hope to pomagalo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back