dipol antena projekt potreben plz

C

cyprus

Guest
dragi prijatelji želim, če nekdo pošlje mi tezo ali papir približno polovico val dipol antena (oblikovanje polvalovni dipol antena) ali primerjavo med expremental in sumilation rezultate, ki jih vsak program (matlab ali hfss) Upam, da nekdo mi lahko pomaga hvala veliko

No, ne vem, če obstaja kakršen koli tezo o dipol antene. Dipolov so najpreprostejša vrsta antene, tako da bi moralo biti dovolj materiala, v anteno knjigah. Mislim, da nihče ne bi napisal disertacijo na preprosto žico dipol antena!?

za dipol antena skozi anteno teorije, ki jih Balanis. za tiskane dipolov več dokumentov so na voljo v tem forumu.

hvala za odgovore, ampak tisto, kar rabim, je nekaj osnov coz im ni dobro za anteno,,,, vendar bi rad vprašal lahko u povej mi tip polvalovni dipol anteno, da lahko jaz design hfss in sem lahko ga vzemite resnično življenje na primer

dragi Ciper, bi lahko i nt razumeti, kaj želite narediti? im delajo na dipol antena za optimizacijo array. Kakšno člankov potrebujete? hočeš projekt velja? Če sem lahko jaz lahko pomaga

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back