Digitalni vodni žig - MATLAB - Project

V

vishwa

Guest
Hi Digitalni vodni žig - MATLAB - Project je priloženo. To je praktično preizkušen in deluje v redu. Koristno bo za študente za obdelavo slik Regards, Vishwa

Ali je to z uporabo bit-plane kartiranje ..? Oprosti sem preveč leni, da prenesete datoteko in nato preberite skozi to .. : D

[Quote = snehal.laghate], kako odpreti. Rar datoteko [/quote] WinRAR ali 7-Zip.

kako prenesti slike v vodni žig FPGA ????????? Jaz hav 2 uporabo FPGA krovu v vodni žig podoba to nasvet za kodo nujno plz ..............................: cry:

% Preoblikovati embeded sporočilo sporočil = preoblikovati (message_vector (1: Mo * št), Mo, ne);% prikaže čas obdelave elapsed_time = cputime-start_time,% prikaz vrniti sporočilo sliki (2) imshow (sporočilo, []) naslov ( "Obnovljena Message") nad programom, ki ste jih predlagali za digitalni vodni žig ne deluje v MATLAB.

Najlepša hvala, jaz sem samo newbie, in šele začenjajo vodni žig študija.

luking pričakuje, da ga uporabljate ... Najlepša hvala za tako koristno stvar: D

hi, hvala za kodo! vendar pa kaže na napako v datoteki dc2_embed.m točno prikazano erroor je??? Napaka uporabo ==> mora rand članici dvojni skalarna ali izhod RAND ("država"). Napaka v ==> dct2_embed pri 60 rand ("država", ključ);

hi ... hočem narediti vodni žig v realnem času preko kit DSP. bi bilo koristno?

Hi Digitalni vodni žig - MATLAB - Project je priloženo. To je praktično preizkušen in deluje v redu. Koristno bo za študente za obdelavo slik Regards, Vishwa
WinRAR zahteva part6 za ekstrakcijo.

WinRAR zahteva part6 za ekstrakcijo
hi viswa delamo projekta digitalne obdelave slik z MATLAB.. Lahko mi prosim pošljite part6 tudi, tako da lahko dobim kakšno idejo za razumevanje vašega projekta. viswa pls pomoč mi. njeno pridobivanje ne pridobljeni.

hej mogoče hvala za kodo, ampak u seznam knjig ali pdf, da se lahko sklicujem na vodni žig tehniko

hi, hvala za kodo! vendar pa kaže na napako v datoteki dc2_embed.m točno prikazano erroor je??? Napaka uporabo ==> mora rand članici dvojni skalarna ali izhod RAND ("država"). Napaka v ==> dct2_embed pri 60 rand ("država", ključ),
Hi! Sem isti problem. Tip je ključ, tako da je dvojni skalarni, ne? Ne razumem to napako. Bi lahko nekdo pomoč mi? Prosim. Thanks.

kjer je Matlab koda za Digital vodni žig priložene datoteke nisem mogel videti, da Zapišite mi pomaga

Pozdravljeni gospod te datoteke r ne deluje, razen LSB file.Here vse r posameznih datotek Prosim, pokažite mi proizvajalec datoteke pomeni glavno datoteko združiti vse datoteke na proerly delo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back