Digital PID Controller

7

7rots51

Guest
Hi rabim pomoč na digitalnem oblikovanju PID krmilnik. koli pomoč dobrodošla. sch, c izvorno kodo, teorija, ebook, preskusnih metod, ... Lep pozdrav

hi Želim, da oblikujejo eno zanko PID digitalne kontrolne enote. vhod: univerzalni analogni vhod (mV / V / mA / RTD / THC) izhod: 0-20mA ,4-20mA ,0-5V ,1-5V ,0-10V ,2-10V comm: RS485 Modbus protokol alarm: dva releja prikazovalnik: LED, tipkovnico in bar: membrane ...... Nimam težav in nasvetov o PID design, mi ni treba auto tuning?! Ne vem, kako rešiti Integral windup! mi prosim vodnik. bye

oblikovanje digitalnih pid ... dobro, so u familaiar z Signal Processing Digital? Če ne, lahko u se ga učijo zelo hitro, posebej vam priporočam, u, da se glasi znana knjigo napisal Alan V.oppenheim: Discrete-Time Signal Processing oblikovanje digitalno kopijo analognega sistema, kot so filtri in krmilniki s krmo nazaj je opisana v tem Knjiga poglavju sedem. za začetek lahko rečem followings: 1.Use frekvenca vzorčenja vsaj 10-krat zanke BW, to olajša anti aliasing filter oblikovanje in odstrani nestabilnost problem, prav tako odpravlja potrebo inverznih-sinc filter na izhodu. 2.it je mogoče uporabiti poceni 8bit UC kot 8051 in 8bit ADC in DAC, vendar je strogo recommende, da napišete program, v 16bit (ni treba pisati s plavajočo vejico programske opreme), za omejitev kvantizacije napake in nestabilnost problem. z zgornjih vrstic vodilo je možno oblikovati digitalne kontrolne PID z 1kHz BW in več kot 20 kHz frekvenco vzorčenja, ki jih 8051, ki jih vodijo 12mhz xtal (~ 1mips) [se predpostavlja, da je koda napisana učinkovito!] o veter integrator up: to je abig problem v odprtih integratorji zanko, ko pa je zaprta zanka, da ima samo omejevanje lastnine in ni nobene nevarnosti overfolw, če ni jasno, scetch theblock diagram vašega PID in pisati tranfer funkcija hrupa vnosa krmilnik za izhod nato pa našli stanju dinamičnega ravnovesja proizvodnje za vnos korak, da pid kot hrup. najboljše!

Še vedno lahko uporabljate mehke logike, ki je bolj intuitiven, da prižge ... Adijo!

Hi all, hvala za vse informacije, ki here.Actually sem intrested v implimentation z fuzzy PID-uporabo dobrih microc. ki lahko podpira to, prav tako je mogoče izvajati nevro-fuzzy PID z uporabo microc. ? . kateri koli organ, tam mi lahko pomaga pri tem .... vse ebook, dobre povezave ali kateri koli dober predlog je, cenjeni hvala. :)

Hi, s f * u * z * z * y * T * e * c * h (lahko naložite demo), lahko oblikujete fuzzy sistema nadzora, je simulirati, in ustvarjajo kode (C kodo in še vedno posebni ASM). To še vedno lahko ustvarjajo pravila, ki jih vzorce podatkov (to je tisto, kar pravijo neuro fuzzy). Izvajanje realnem času neurofuzzy morda je težje igro. Mislim, da obstajajo druga orodja, iščem za njih preveč. Vsekakor ne sme biti preveč težko izvesti fuzzy motor. Imam "fuz zy * lo * ic in neur * ofuzzy" z V * o * Alt rock in to ni dobra stvar ... zelo osnovne in brez podrobne primere.

hi imam kodo digitalnih, če u želite, da odgovor pls hitro.

ogledate spodnje povezave morda nekaj pomoči, da vas [url = http://www.synlinktec.com/access_db/TFTmodule/TFTmodule_1867.html] NSP TFT LCD [/url] [url = http://www.synlinktec.com/ access_db/TFTmodule/TFTmodule_1866.html] ST TFT LCD [/url]

Pozdravljeni, sem prebral vaš post. Jaz sem z uporabo Cypress Psoc 5 MCU z SOC. Jaz sem poskušal določiti upa three način krmilnik. Dolgo dolgo časa nazaj sem zasnovan athree način krmilnik, ki temelji na analogni logiki. Ampak jaz sem z duševno blok za digitalno. Ali imate kodo za Digital Controller PID. Jaz sem poskušal nadzorovati pretok zraka.

Preprost napad na PID se lahko uporablja s to formulo. 49 * 70 * E1 + E2 - 25 * E3 boste morali poteg dobiček, da ustreza uporabi. Imam uporabljajo to večkrat iz motornih nadzor hitrosti za nadzor temperature in deluje zdravljenje.

Zahvaljujemo se vam za pošiljanje enačbo. Ali lahko explaine kako se napetost vhodov. Uporabljam PID z diferencialno amp kot vhod. Potem sem opravljal svojo integracijo in diferenciacijo. Regards Philip

Zahvaljujemo se vam za pošiljanje enačbo. Ali lahko explaine kako se napetost vhodov. Uporabljam PID z diferencialno amp kot vhod. Potem sem opravljal svojo integracijo in diferenciacijo. Regards Philip
Samo izračunati napake, od vhodne napetosti in zahtevane napetosti. Shift napake navzdol vsaki zanki vaše programske opreme.

Najlepša hvala. V mojem analogno vezje sem vzel razlika amp. Set setpoit. Vzel povratne informacije signala iz naprave pod nadzorom. Fed to signal, da na drugo stran razlika. Ko sta signala so bili enaki. Potem PID je bil na optimalno. Včasih sem integrater za odstranjevanje napak. Pozabila sem:-D:-D, kar je moj tretji amp uporablja? Hvala za povratne informacije. Hvala, Philip

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back