Diferencialni končanem izpostavil končalo [POMEMBNO]

T

Tahar

Guest
Hi guys, ta zadnjih nekaj dni sem imel naslednje glavoboli: Imamo diferencialno OTA. in imamo lepo 1,5 bit vezja flash ADC, ki deluje z vhodno območju [0,1 V] 1) Nekateri ljudje moje skupine je dejal: Ali je mogoče pridobiti preprosto sam končal OTA iz popolnoma različno OTA? tako da bomo uporabili konvencionalne vezje in ne glavobol za uporabo tega enotnega vstopnega končalo flash ADC. 2) Druga skupina je dejal: Ne mi ne moremo, moramo uporabiti popolnoma različno strukturo vseh vezij, saj v celoti diferencialno OTA pomeni razliko vhodnih in izhodnih whoel vezje, da smo buuilding. In v tem primeru moramo razmišljati o za pretvorbo razlike končal vhod na eno anded vhod z ofset DC 0,5 V. ok! ampak kako to storiti? (Brez uporabe transformatorja ali Balun tukaj, prosim) Prosim, pomagajte mi!!

Da bi dobili najboljše rezultate, morate vedno zateči k povsem različno strukturo. V tem primeru, tudi če imajo enojno vhod, lahko vedno uporabite vhod pseudo-diferencialne sample-and-držite fazi pretvoriti v celoti notranje signale.

Za proces CMOS, lahko razliko vezje zavrne veliko substrat hrupa in predlagam, morate vedno uporabljati v celoti diferencialno vezje v vašem design. Če je vaš prispevek izbran en-end, jo lahko prenese na razlike v prvi fazi. Yibin.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back