T
Twins_sasa
Guest
Imel sem kupil zaznava gibanje (Paradox DG55). Ima 6 polov: NC, COM, + i / str -I / p, 2 zatiči za prehod anti-spreminjati. Nekaj info obliki lista: Alarm izhod: Obrazec rele 100mA/28Vdc, NC (neobvezno obrazec C rele 500mA/30Vdc, NC / NO) Anti-prirejanjem stikalo: 150mA/28Vdc, NC Voltage vhod:: 12 Vdc Običajno detektor gibanja je priključen na alarm. Toda v moj projekt, moja ideja je povezati izhod tega detektor gibanja, da ToothPIC mikrokrmilniška. Torej, ko zazna gibanje, bo detektor gibanja pošljite izhodno napetost, ki je priključen na pin vhod ToothPIC. Potem bo ToothPIC poslali signal, da uporabniku PDA. Nisem prepričan, ali je ta ideja pravilna ali ne. In hočem, da merjenje izhodne napetosti detektor gibanja (ker je vhodna napetost ToothPIC je samo 5-10Vdc). Moja prob se jaz ne vem, kako povezati nožice detektor gibanja (NC, COM, itd) z ToothPIC. Mi lahko kdo uči o tem?? podrobno pojasnite, kateri pin za povezavo z kaj. Visoko spoštovanje do vseh fantje u odgovor in pomoč. Najlepša hvala. Mislim, da nimajo NO, ker je na list izjavil "NO neobvezna": Obrazec rele 100mA/28Vdc, NC (neobvezno obrazec C rele 500mA/30Vdc, NC / NO), imam prav???