desno krožno polarizacijo Mikrotrakasta antena design

Z

zhlc3

Guest
hi vsem, jaz sem poskušal oblikovati 5.8GHz 2 za 2 Mikrotrakasta antena array, pravico do krožne polarization.how synthsize obliž velikosti in krme omrežja? hvala vnaprej

Jaz bi začela s podrobno specifikacijo za želeno zmogljivost končnega antene, vključno z dimenzijami in mehanske zahteve, kot tudi električne lastnosti. Potem bi jaz, če ugotovi, da je praktično celo za izdelavo antene znotraj omejitev. Če se zdi izvedljivo, jaz bi potem delo na področju razvoja ustrezni element. Obstajajo številni načini za proizvodnjo obliž RHCP. Ali iskanje in našli priročnikov na to temo. Strokovna knjižnica je še en dober kraj za začetek. Če omejitve omejujejo antnna zmogljivosti bo treba prilagoditi, dokler imate anteno, ki se lahko proizvaja. Jaz bi uporaba sklicevanje na navodila moj element oblikovanja. Ko sem imel delovni element, ki bi pogled na dimenzije krme omrežja in array in bodisi simulirati ali prototip niz in test na območju.

Azulykit zahvaljujem se vam za odgovor! bi lahko predlagal nekaj predlog za mene? jaz sem rf vezja oblikovalec in pooly izkušnjami pri projektiranju antenskih

tukaj je nekaj, v posebnem vrstnem redu: Waterhouse, "Mikrotrakasta Patch antena" Sainati, "CAD Mikrotrakasta Antene za aplikacije Wireless" (Zakaj bi želeli antena za ne-uporabo brezžične?) Garg et. al. "Mikrotrakasta Antenna Design Handbook" James, "Handbook of Mikrotrakasta Antene", in seznam goes naprej in naprej in naprej. .... obstajajo številna sklicevanja v ieee stvari, kot dobro.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back