Design projekt z uporabo FPGA.

N

Novice1

Guest
hi .. fantje .. imam projct, ki nas želite uporabiti FPGA uporabe. Sem naredil nekaj raziskav na nekaterih projektov, ki vključujejo FPGA in sem naredil tako kot nekaterim, da je za obdelavo slik. Kakorkoli že imam idejo, se bomo lahko oblikovali projekt o kmetijstvu. Želim združiti pH tester (za merjenje tla vsebujejo) na krovu FPGA in nato prikaže rezultat na FPGA LCD ali pa "kisle" ali "ALKALNE" in potem bo to predlaga katera vrsta načrta, ki je primerna za to zemljo. Ali smo sposobni to storiti? Mi uporabljamo ALTERA DE-2 za ta projekt .. kakšno idejo ali kritike so dobrodošli fantje, HVALA ..: smile:

Želim združiti pH tester (za merjenje tla vsebujejo) na krovu FPGA in nato prikaže rezultat na FPGA LCD ali pa "kisle" ali "ALKALNE"
To je res mogoče!
Ali mislite, "rastlinski", ali sem vas narobe ...?

ja .. rastlin .. žal tipkarske napake, ampak kako kodiranje z vmesnikom pH tester? Uporaba RS232? Če je odgovor da, kako sem to kodiranje z vmesnikom RS232 na krovu FPGA? Vzrok kolikor vem, v FPGA je z uporabo VHDL kodo.

Ne vem, kaj je proizvodnja pH tester bo izgledal. Toda, če je analogni signal, potem lahko pošljete vrednosti FPGA uporabo ADC. Procesa teh podatkov in uporabi program krmilnik LCD za prikaz rezultatov na FPGA krovu LCD.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back