Design inženir v Maleziji

H

huji

Guest
Živjo, lahko kdo povej mi, katera družba ima Design ali R & D oddelek v Maleziji. Hvala

Obstaja nekaj podjetij v Cyberjaya, ki je trenutno vključujejo v IC Design. IC Microsystems Sdn. Bhd - Design podatkov pretvorniki (Mixed Signal) SiresLabs - Visoka hitrost Analog IC Symmid Corporation - ASIC Technology Park - MIMOS Berhad - Analog Mixed Signal / RFIC / ASIC Penang - Motorola, Agilent, Intel

Obstaja veliko podjetij, design v Maleziji .. pojdite na to povezavo: http://www.msc.com.my/cs/company/default.asp , saj vključuje vse družbe, registrirane na MSC Maleziji ..

To je odvisno od vrste polja, ki vas zanima? Programske ali strojne opreme? Vsak industrija preferencialov kot polprevodnikov, telekomunikacij, razvijalec programske opreme, itd

Če iščete zaposlitev v Penang, nato pa poleg jobstreet, lahko tudi pristop nekaterih lovci na glave v Penang. Na primer, Careerwise, Manpower, Manpower Instant Search itd Poleg MNC imajo nekatere zagonu podjetja v njihovi bazi podatkov. Vendar pa se od tistega, kar sem slišal, iskanje zaposlitve prek teh družb pogodba lahko posledica dobili nižje plače, saj nekatere izmed njih vam zaračuna provizijo od vaše plače.

[Quote = KP] Če mislite, da bi r dovolj trpežna n skušali izpodbijati nič ... glej to spletno stran za več podrobnosti ... h ** p: / / www.affinext.com Zapomni si le močnejša Survive ...[/] quote Kaj misliš s "Močnejša Survice"? Če res močnejši survice je dejstvo v tej družbi, kako se bodo posvečali veliko plačo in druge ugodnosti? Daj mi oceno vrednosti je dovolj. Ne samo govorijo brez težav.

[Quote = tok47] @ ltera AMD / SPANSION Flextronic Jaalaa [/quote] Kaj pa ti veš o Jaalaa?

Ne verjamem, da Malezija opravljajo delovnih mest veliko pravi "R & D" ........ lahko poskusite Singapore če hočeš

Ni osnovne R & R delo v Maleziji zelo veliko večino je v Applied R & D. Osnovni R & R je tudi naredil zelo malo v Singapurju za to zadevo. V Mimos obstajajo oblikovanje delovnih mest, ampak v bistvu ste na svoje. Ne glede na smernice, ne mentorstvom itd, vam bodo dali projekt, če ne morete storiti, vas ni. Sodbo, ali lahko to storite ali ne, je precej težko in enostavna. Če tega še niste storili vsak videz, preden sem ne spodbujajo vas, da poskusite, vendar, če imate izkušnje, ste več kot dobrodošli, da poskusite.

Pozdravljeni vsi Smo podjetje, specializirano za proizvodnjo, montažo in vzdrževanje elektronskih in električnih naprav v Alžiriji. Iščemo krovu dvigalo krmilnik Vse eno so delali na tem projektu ali podobno lahko stik z nami, smo plačali visoko za diagram, program in realizacija podrobnosti. Iščemo malysian, indijski ali syngaporian inženir elektronike z močnim osnove v realizaciji PCB. Lep pozdrav

[Quote = PCBAlgeria] Pozdravljeni vsi Smo podjetje, specializirano za proizvodnjo, montažo in vzdrževanje elektronskih in električnih naprav v Alžiriji. Iščemo krovu dvigalo krmilnik Vse eno so delali na tem projektu ali podobno lahko stik z nami, smo plačali visoko za diagram, program in realizacija podrobnosti. Iščemo malysian, indijski ali syngaporian inženir elektronike z močnim osnove v realizaciji PCB. Lep pozdrav [/quote] in kako se ljudje lahko stopili v stik z u in ura gost in didnt celo zapustiti katero koli stik!

Imam nekaj delovnih mest, odpiranje predvsem na območju IC design. Prosim, pošljite v ponovno se mi po e-pošti [color = blue] jenny@talentsourceconsulting.com [/color]. Ne skrbite uporabo delovnih mest z Talentsource ne bomo zaračunati peni naših kandidatov zato z zelo veliko in dobro izplačilo dajatev. Torej pls akt zdaj!

NE pridruži JAALAA. Management je zanič. To podjetje je zanič. [Size = 2] [color = # 999999] Added po 6 minutah: [/color] [/size] R & D, Circuit Design, RF Design na voljo v Penang: 1. Intel 2. Motorola 3. Marvell 4. Agilent 5. Altera 6. Avago 7. Spansion 8. Renesas 9. Sony 10. veliko več ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back