delovnega cikla

R

rajakash

Guest
wat je povprečna cikel dajatev in 50% je ..........................

Na splošno Obratovalni ciklus pomeni delež časa, ki ga upravlja naprava. V smislu kvadratni signal valov opredeljuje odstotek časa, za katerega signal je na logiko visoki ravni. Za kvadratni val se lahko izračuna kot (Skrajni čas / (skrajni čas + nizka čas)) Obratovalni ciklus 50% pomeni, da je nizka časa in skrajni čas je za isti signal. Sprememba ciklus je osnovna temeljna za PWM. Serach za ciklus ali PWM v google boste našli veliko informacij o tem.

ok, hvala ... delam alu kot moj projekt lahko u najbolje vedo, algoritem za delitev .........

Izhodne naprave, ki ima 2 pogojev, tj na off / visoka nizka morajo imeti obratovalni ciklus, ki se nanašajo na odstotek, vsak je aktivna. Divece, da je obratovalni ciklus 50%, bo v eni državi in nato še druge države, za popolnoma enako količino časa.

vklopni čas, ki ga vsoto (vklop + izklop času) za 50% tako vklopite in izklopite, so enake

[Quote = rajakash] ok, hvala ... am quote početje alu kot moj projekt lahko u najbolje vedo, algoritem za delitev .........[/] lahko naredite prehod na nižje bit za delitev na višjo bit za razmnoževanje

[Quote = Salma Ali Bakr] [quote = rajakash] ok, hvala ... am quote početje alu kot moj projekt lahko u najbolje vedo, algoritem za delitev .........[/] lahko naredite prehod na nižje bit za delitev na višjo bit za razmnoževanje [/quote] le, če faktor 2 želeno

dobro, lahko uporabite to, da množenje z druge številke, na primer: da se pomnoži s 10 se pomnoži (8 +2) lahko naredite treh izmenah za 8 in en premik za 2 in potem jih dodajte na primer: pomnoži s 3 se pomnoži (2 +1) ima ena ekipa za 2 nobenega premika za 1 in nato dodal

Mislim, da je najboljši algoritem za razmnoževanje bi se algoritem Booth's.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back