Delovna mesta v Antenna Design Ali PhD v Antenna .. Potrebujete pomoč ....

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Hello All, sem trenutno pursueing Master v Engineering s specializacijo v sporočilu Microwave Antenna in razmnoževanje. Zdaj delam svoj MTECH InterSHIP na NCRA-TIFR v Antenna Mesh Analysis.Before, ki prihajajo za poveljnike seveda nisem ničesar načrt, kot na primer o tem bo PhD ali delo na določenem področju, vendar zdaj po enem letu študija sem interes v Antene & valov. Moja dilema je willn't sem dobil službo v neposredni RF domeni kot ne kampusu recruiter pride na naši šoli takih profiel.If sem se odločil, da gredo Embedded ali VLSI ali IT področju .. možnosti je veliko ... ampak jaz nisem nagnjena To storite tako ... če sem izgubil vse moje upe, da bi dobili službo v Antenna Design. Želim vaš iskren nasvet o tem, kaj naj naredim.? Imam skoraj 0% chnace za pridobitev zaposlitve v Antenna Design od danes z neposrednim zaposlovanje. Slišala sem, da Antenna design je več vrst delovnih raziskav kot job.If industriji je tako, se bom odločili za PHD somwhere .. v Antenna design ... Kot Ohio State .. ali pa si ljudje vedo, kaj bolje ..? ? Prosim, me vodnik o tem ... sem vse bolj in bolj zmeden iz dneva v dan. Hvala vam.

Če iščete na spletu, boste videli, da obstaja veliko podjetij, ki so antene design, inženiring in mikrovalovna vezja, etc Vso srečo v vašem iskanju zaposlitve

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back