CW Doppler Ultrasound Blood Flow detektor

W

will0707

Guest
Jaz sem pravzaprav gre učitelj v Electronic Instrumentation Systems, moj projekt je naslednja: CW Doppler Ultrasound Blood Flow detektor.

Imam zelo zanimivo pdf o tem:
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Še en zanimiv datoteke je naslednji:

Pomemben del pri oblikovanju a CW Doppler je Fantomski: krvi Mimičar.Naslednjih dveh datotek dovoljenja za ustvarjanje Fantomski:

Jaz sem pravzaprav delam projekt in sem malo zaljubljen!Če ima kdo informacije o tem, kako oblikovati CW Doppler, da mi bo zelo zadovoljen!
To je nujno prenehati, ker sem do konca mojega projekta za
15. september!

Hvala vnaprej!

hvala lepa!Doda 3 minute:zdravo!
na tej spletni
strani je res dobro knjigo o ultrosound. lahko najdete približno CW Doppler v njej sami enostavno. najboljše želi ....

http://www.ultrasoundbook.com/

Zdravo Jaz sem tako zanima vaše proyect.Imam zelo podoben proyect z vašim, ampak namesto zaznavanja človeške krvi Moram vedeti, če je zarodek v CHICK notranjost jajc je živ.Sem poskušal z IR, ampak mislim, da z ultrazvokom bo boljše, S th utrip na samall živali, Bom lahko smiselno njegovo srce? In če uporabim ultrasounds of 40khz, bo dovolj le za videnje sprememb v srce zarodka (i samo rad vedel, če je živ) Thank you very much

Ste že kdaj šteje okoli PW Doppler?
Kakšna je razlika o njih?

prosim lahko pomagate mi projekt zaroden Doppler in iwant spremenljivka Sinusni val oscilatorja vezja iz 1mhz za 4mhz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back