CPW plasti definicijo ADS za antene

I

icpinu

Guest
Živjo, jaz sem projektiranje anteno krmijo CPW in jaz bi rad vedel, kaj je pravi način za določitev plasti. Če je podlaga sloji so: Freespace (open) dielektrični (open) sem dobil dobre rezultate (ne vem še, če se ujemajo meritve f) Če je podlaga sloji so: Freespace (open) dielektrični (zaprto) Freespace (open) Potem sem ne dobijo resonance. Kaj je pravi način za določitev podlage plast? Hvala

Hi Icpinu, mislim, da uporabljate ozemljeno CPW strukturo. Če se ni spremenilo nič na zadnji metalization dielektričnih, z uporabo odprte meje (Freespace) pod dielektrični potem izgubijo svoj razlog-plane. To je le ugibati, ne vem, svoje strukture. Če je temu tako, boste morali pripraviti svoj omejeno ozemljitveno ploščo, na zadnji strani dielektrični. Upam, da je pomagal, JB

Hi hvala za vaš rplies. Ferdows jaz strjena lava vidim nobenih pripeto datoteko. Best

hi icpinu jaz vekanje razumeti, jaz bi lahko prenesete pripeto datoteko u kaj pomeni?

Ne vem, ki so se zgodile v svoj drugi računalnik, sem bil sposoben, da ga dowonload zdaj. Najlepša hvala,

Delite vaše ADS design, atlease screenshots. Prilogo poslal ferdows je z uporabo mikro strip design in vam ne bo pomagal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back