Code Composer 3,1 v primerjavi z 2,2

A

ahmadagha23

Guest
živjo,
Bi si vodič mi v naslednjih težav:
1 - zakaj, ko sem zbrati moj projekt, ki ga Composer zakonika 3,1 svojo proizvodnjo (*. od datoteke), je bolj velik (blizu 100KB) kot, ko sem mu jo pripravijo Composer zakonika 2,2?

2 - Kakšen je odnos med *. določeno datoteko in zahtevane pomnilnika (na čip ali off-chip)?je velikost datoteke iz *. dobro oceno za zahtevane fizičnega pomnilnika?

3 - ne velikost *. proizvedene iz datoteke za simulator platformo razlikujejo od dejanskih čip (ali DSK) svetu glede na njihovo velikost?

4 - Kako lahko Initialize. STACDK IN. SISTEM IN DRUGE SEKCIJE pravilno?DO YOU KNOW COMPLETE REFERENCE (RAZEN SPRA102)?

ZADEVA

Pozdravljeni ahmadagha23,
1 - zakaj, ko sem zbrati moj projekt, ki ga Composer zakonika 3,1 svojo proizvodnjo (*. od datoteke), je bolj velik (blizu 100KB) kot, ko sem mu jo pripravijo Composer zakonika 2,2?
To je odvisno od sprememb, ki za gradnjo orodij, ki jih vnesejo CCS IDE (primerjaj številke različic raziskuje Component Manager orodje za CCS 2,2 in 3,1) in tudi knjižnico in DSP / BIOS.
Opazil sem tudi dramatično povečala za izgradnjo čas: 3,1 CCS traja približno 10 minut, za izgradnjo projekta, v primerjavi s 3-4 minut, ki ga porabijo CCS z 2,2 isti projekt.

2 - Kakšen je odnos med *. določeno datoteko in zahtevane pomnilnika (na čip ali off-chip)?je velikost datoteke iz *. dobro oceno za zahtevane fizičnega pomnilnika?

. Ki se uporablja za shranjevanje datotek veliko več informacij, kot preprost Op-kodo, ki se izvaja CPU.V bistvu, če želite odpreti. Iz datoteke s hex editor, boste videli podatke, kot so projekt imenikov, imena datotek, datum nastanka in tako naprej.Vzemi v to, da za projekt sem dobil. Ven z velikostjo več kot 1,5 MB pa izvršljiv binarno datoteko, shranjeno v EEPROM je približno 350 kbytes!(TI zagotavlja hex2bin.exe pripomoček za ustvarjanje PROM-binarni lahko izvršljiv).

3 - ne velikost *. proizvedene iz datoteke za simulator platformo razlikujejo od dejanskih čip (ali DSK) svetu glede na njihovo velikost?
Absolutno ja (glej zgoraj) si lahko dojemanje pomnilnika zahtev za svojo kodo obravnavo. Datoteka zemljevida (ki jih gradijo), vendar se v to, da te datoteke ne vključuje informacij o dinamično dodeljen pomnilnik (Kup velikosti) in stack velikost.

4-KAKO LAHKO Initialize. STACDK IN. SISTEM IN DRUGE SEKCIJE pravilno?DO YOU KNOW COMPLETE REFERENCE (RAZEN SPRA102)?
Iskanje v Povezivač priročnike / opombe uporabo in na spletni strani TI: sem nekje prebral (se ne spomnim kje ...), da je mogoče za inicializacijo pomnilnik oddelkih s pomočjo nekaterih stikal v datoteki ukaz povezovalnik.

S spoštovanjem
Mowgly

Spoštovani,
Hvala za vaš popoln odgovor, vendar imam prejeli odgovor, ki je dejal, da razlika med dvema različico *. določene datoteke je zaradi RTS knjižnice, ki se doda projekt.je to res??

drugo vprašanje je, kako je mogoče, da sem oceno velikosti. dimnika ali. sistemom ali drugimi oddelki dinamičnega pomnilnika in potem kako lahko optimizirate?prosimo, opišite to mi korak za korakom.
s spoštovanjem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back