CMOS prenos gate

F

firsttimedesigning

Guest
Imam težave, da ugotovimo, kako oblikovati gate prenos CMOS. Ne vem, kaj bi jaz dal napetosti za + Vcc in-Vcc. Poskušal sem več različnih vrednosti, 1,2 in itd Vendar, Cadence Spectro vedno mi daje opozorilo, ki pravi "v razsutem stanju možganov križišča trenutno presega" imelt'...". Hočem vedeti, kaj je vrednost imelt. Prav tako je tam enačbo za razsuti tovor stičišča možganov trenutno? Nenazadnje, kaj vrednost Vcc naj uporabim, da se prepreči križišča trenutno presega imelt? hvala vnaprej.

1. vprašanje: Kaj so tranzistorji, ki ga uporabljate - visoke napetosti in nizke napetosti? 2. vprašanje: zakaj bi morali povezati nmos razsutem stanju in gate do Vcc? ne moremo si jih tla? 3. točka: Vaš posredovanje vrat je v off stanju, kot je opozoril, da v diagram, je to tisto, kar želijo u?

Hvala za odgovor. 1. vprašanje: Žal mi je, ampak jaz ne vem, kaj je visokonapetostni tranzistor ali nizke napetosti tranzistor. Nikoli nisem slišal teh izrazov prej. 2. vprašanje: sem povezal razsutem stanju-5V, ker želim negativno napetost, da bi lahko mimo stikala. Če sem povezavo v razsutem stanju na tla, potem najnižji napetosti to stikalo lahko gre is-0.7V. Tudi-Vcc ni-5V, ampak to je napetost, ki naj bi vklopite ali izklopite stikalo. Se opravičujem za zmedo. 3. vprašanje: Vsakič sem simulacijo, tranzistor pokvari, ker je VGS in vgd od NMOS tranzistor presegla napetosti oksida razčlenitev. Torej, jaz dont celo vem, če to stikalo je v off stanju. Me zanima, kaj se bo napetost Vcc vklopiti to stikalo in kakšna napetost Vcc bo izklopil to stikalo. Hvala vnaprej

1. različnih tehnologij, zagotavljajo tranzistorji v različnih napetosti delovanja. npr. H35B4D3 za 0.35um proces lahko tako zagotovi standardno nizko napetostjo tranzistor (3,3) in tudi visoke napetosti, tranzistor, ki lahko deluje v 20V ali celo 50V. 2. Če uporabljate dvojne ponudbe, je ok za povezavo. 3. za vaš primer, i nasvete uporabljate visokonapetostni transistor. vendar pa morate potrditi svojo trenutno voljo je tehnologija za visoko napetost design prvi. regardings

Moramo vedeti, razpon napetosti, ki jo poskušate prenesti. Če to vključuje negativno območje, ste prepričani, da vaš proces ima trojni tudi možnosti, da ga podpira?

V nmos tranzistor, obstaja diode med možganov in razsutega tovora. (P trgovini na debelo in n na begu) in podpredsednik versafor organizacij za vodenje projektov tranzistor. Moral bi biti vedno previdni, da ne posreduje pristranskosti teh diod. Ker bi dobili tudi veliko sedanjih more preseči, ki imelt preverite, ali.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back