clamp video

S

suwaii

Guest
je componet DC iz video signala enaka za vse kamere video out

ali drugačen ..... nekatere Kamera ima video izhod PAL ali NTSC signal

jih imajo različne ali enake DC componet?

tako da bomo izbrali pravilno vrednost upora in za capasitor

klešče krog ... ker vidim v številnih projektov največjo dodano vrednost upora = 75

ohm in capasitor = 0.1UF so te vrednosti, velja za vse signal video kamere

ali drugačne

Hi, video signal vedno je treba ustaviti in obremenitve kupljene za 75 Ohm impedance in voznika, saj je to kabel, ki prevaža video je 75 Ohm.Če ne to dobiš izkrivljena video signal, če zaženete dolg kabel.Izkrivljanje lahko v collor ali visoko definicijo signala.To je odvisno, če uporabljate NTSC ali PAL.Oba sistema potrebujejo 75 Ohm obremenitev in vir.

DC pritrdilne je potrebno popraviti video signal na referenčni signal, tako PAL in NTSC potrebujem za obdelavo video pravilno.To je od leta BLACK ravni v video, je določena napetost DC v večini opreme (kot projektor ali cev za TV).DC clamiping se lahko naredi aktivno ali pasivno pomočjo diode in kondenzatorja.

s spoštovanjem,

Paul.

ok narediti objemko jaz bi morala izkoristiti diode in capasittor toda kaj je vrednost capasitor

če jaz raba NTSC ali PAL ali drugih slikovni senzor

Hi, kondenzator je odvisno od obremenitve (R), ki je priključen na kondenzator nasprotno stran diode.Običajno se uporablja 10UF.To nima nobenega učinka, če uporabljate NTSC ali PAL svoje enako.

Paul.

Vidim veliko video klešče vezje na internetu in jaz zaslužiti zamenjujejo
in kakšno je razmerje med refernce dno in vrh napetosti in sponk
vezje .... lahko vsak od nas dati video sponko vezja s pravilno napetostjo refernce
botom in top ..... please help us

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back