Chasis tla, zemlja tleh,

R

roofingboom

Guest
Iščem nekaj dobrih informacij o ustvarjanju, teoretske osnove, praticallity za chasis in zemeljskih tleh. Videl sem, kako je to storil v nekaterih primerih, ampak jaz dont razumeti, da bi ga. Tudi jaz dont razumeti, kako pravilno oblikovati chasis ali zemeljskih tleh. Prosimo, post vsak dober e ebooks articales, anyhting, da lahko dobim nekaj veliko informacij. Hvala. I apperciate vso pomoč.

Videl sem zanimiv članek o ustvarjanju dobre reference zemeljskih tleh par dni nazaj. V nekaterih cal laboratoriju so kopali Ladja dolge luknjo v vodo tabelo, napolnjena delno s skalami, nato pa dal svoje tleh palico na svojem. Potem so zapolnil luknjo in ta stvar naj bi ohraniti boljši stik z zemljo skozi vse vrste temperaturo in vlažnost. Nisem prebral celoten članek, ker je bilo neverjetno dolgočasno .... ampak da se je zdelo skrajno. Tukaj na mojem laboratoriju, smo samo zaljubljen velikan bakrene žice globoko v zemljo (mislim, da okoli 10ft ali tako).

Analognih naprav uporabo priročnika govori o tej temi. Lahko pa ga najdete na njihovi spletni strani. Prav tako imajo veliko člankov o le ozemljitev ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back