CD zaljubljen

D

devojka

Guest
CD zaljubljen v CD predvajalnik v mojem vozilu Dodge Caravan.Kako priti ven?
Hvala vsem.

Nisem seznanjena s tem modelom, vendar se številni CD predvajalniki so "prisiljeni vreči luknje" na sprednji plošči.Izklopite moč in počakajte, disk za ustavitev predenje.Nato vstavite trd palico, kot velik posnetek papir v luknjo, in potisnite v ročno ven vreči disk.

echo47, sem gledal in ni mogla najti nobene luknje, mislim da ni luknja v tem modelu, ali sem iskal na napačnem mestu.

Najlepša hvala, vsaj poskusili smo.

Živjo,

Poskusi, da ga odprete in dobil ven iz svoje podvozje in si oglejte

ampak kako odpreti to?lahko vi pls guide me malo o tem, hvala

delati u življati navodil??, če ne razumeš frm njihovem spletnem mestu .....
običajno prihaja z luknjo ....... poskušajo najti luknjo ..... uporabe pin in igra ... cd bo prišel iz

KAMPA EJECT HOLE je samo v pogon CD s programsko opremo PC.V CD voziti avto ni objekt prisilne EJECT.Moraš odpreti CD pogon mehansko in vzemite ven CD in poglejte, zakaj je bil zaljubljen.Edini način.

Najlažji način ...zaslužiti ur avto mehanika ...ali avtomobilsko opremo trgovine, da jih prosi, da se določi za u..

bolj primeren ..

sp

Fantje, hvala za težaven v pomoč mi.Mislil sem, da morda obstaja luknjo ampak zato, ker jaz sem dekle, jaz ne bi mogla najti to.Mislim, jaz sem zaljubljen s tis problem, če hočem preživeti nekaj denarja.Yay Mislil sem, da obstaja lahek način.

Hvala vsem.

Hej thats ni res, tudi če ste dekle, lahko to storite, Mey se poskusite fotografija vašega avtomobila CD predvajalnik in post tukaj, I; ll pomoč.(veš moje dekle je dekle, in ona nekaj tech znanja kot jaz)

devojka wrote:

Fantje, hvala za težaven v pomoč mi.
Mislil sem, da morda obstaja luknjo ampak zato, ker jaz sem dekle, jaz ne bi mogla najti to.
Mislim, jaz sem zaljubljen s tis problem, če hočem preživeti nekaj denarja.
Yay Mislil sem, da obstaja lahek način.Hvala vsem.

Vi ste pravico, da se tudi dekleta lahko in mora biti sposoben narediti, vendar moram priznati nekaj, jaz sem študent Electrical Engineering, in še vedno ne more delati to!Žal sem v zadregi .. in čeprav bo pennyless sem jaz še vedno iti k mehanikom takoj, ko sem našel denar.Še huje Dejstvo je, da nimam fanta, da to zame ali celo plačati za to, da je treba storiti ... hehehe.

če je naprava snemljiv boste lahko izključite in potem mislim si morda lahko odprete njegov pokrov, ki ga razstaviti svoje vijaki, potem vam bo mogoče doseči CD in je čas, da boste našli način, da jo oddajajo Manuály ampak nežno in če ne morete potem poskusite najti tehnika, veliko sreče ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back