C ali Java

A

aersoy

Guest
i radi naučili objektno orientirani programski jezik, kot so C ali Java
jaz sem študent elektrotehnike in jaz dont življati poseben cilj za učenje teh jezikov.Stvar, ki hočem da se naučijo jezika, ki je bolj priljubljena v industriji.Me zanima predvsem v analogni zasnovo in jaz načrt, da izberejo telecommunicaiton tečajev in DSP naslednje leto.
i bo čakala svoje pripombe ali kateri koli drug jezik nasvet.

Mislim, da ne smete iti OOP, ampak C ali Turbo C je v redu ali C za mikrokrmilniška.Prav tako morate naučiti verlog in
/ ali VHDL, če pri načrtovanju DSP itd

S spoštovanjem

Živjo,

Mislim, da C jezik je najpomembnejši za električno in elektronsko Eng.It ima široko polje za uporabo.

Java je potrebno več učinkovitosti za IT Eng.srečno.

Mislim, da bi morali začeti učiti JAVA kot vaša prva Object usmerjen programski jezik, razlog za to je, da je JAVA 100% OO jezik in je lahko dobra osnova za teme OO tudi jaz jamstvo boste inlove z JAVA v nekaj dni.

iskanje na Googlu za Java za inženiring in boste našli veliko teme, kot je njen odnos z mobilnih komunikacij ali domotike

dober točko na učenje c : njen odnos s spominom managements (PHY spomin mesta) ...C morda lahko bolj usmerjen EE jezika in njen odnos z ANSI C lahko razlog za začetek na mikrokontrolerji programiranja.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back