brezžično komunikacijo projekta - izdelavo mobilnih telefonih tiho

A

antoine magdi

Guest
[Color = blue] Prva Hvala za branje te objave ..... moram narediti naslednji projekt in nimam pojma o tem prosim, če ima kdo povezavo pojasnila, da ali kakšno idejo, lahko da mi pomaga, plz rabim pomoč ... projekta je narediti sistem (brezžični), ki veljajo vsak mobilni vstopi v razponu od valov, ki se tiho ..... moje informacije o brezžične komunikacije, je preveč slabo plz pomoč mi ..... [/color]

Nimam pojma, kako lahko naredite ta projekt, vendar sem se spraševala, kaj šole na tem svetu lahko zaprosi za projekt, ki postane tiha mobiles na določenem območju ...

hvala za odgovor .... "Fakulteta za inženiring" v Egiptu .... ampak to je uporabno za nekaj podobnega knjižnica ......

Moral bi poskusiti, da se učitelja za omejitev obsega naloge, kot ozki kot je mogoče. Ali je mislil, da utiša samo 802,11 brezžične uporabnike? Ali pa je mislil, da tišini ničesar, kot AM radio, FM radio,, TV statons. ISM pasu povezave, 2.4 in 5.8 GHz WLAN, uporabniki mobilnega telefona? Glej točko?

Kaj lahko storite, je, da bi kateri koli mobilni telefon na določenem območju "v dosegu" in to se imenuje "Mobilni telefon za motenje" in obstaja veliko krogov, da je kaj takega. Ampak Making mobilni telefon na tiho vstopajo na določenem območju zahteva dve stvari: 1 - sistem, ki pošilja nekatere podatke v frekvenčnem pasu GSM, kot SMS, na primer, ali v frekvenčnem pasu Bluetooth preko povezave bluetooth 2 - programska oprema na vsakem mobilnem telefonu ki prejme te podatke SMS / Bluetooth in postavlja mobilni na tiho OK!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back