Borland C + + Builder in serijska vrata

A

algilsan

Guest
HI, jaz sem, ki nameravajo Borland C + + Builder uporabo, ki uporablja serijska vrata, toda moj župan problem, je, da jaz ne vem, kako ga uporabiti, ni nobenega nadzora, da jo uporabljajo za graditelja, jaz ne bi rad uporabljati neposredno klicev API. Ali me kdo pomaga?

Hej človek
........... ni nobenega nadzora, da ga uporabljate na builder .............
: lol: samo en primer, brez enega pogled na hxxp: / / www2.arnes.si / ~ sopecrni / Hugo

Veliko možnosti za vas. Vsak Delphi VCL, ki se ukvarjajo z serijska vrata (ali katero koli pristanišče, kot Pravzaprav), se lahko uporabljajo v C + + Builder. Tudi vsako ActiveX ali celo DLL je uporabna od znotraj C + + Builder. Ali ne bi težko biti na vseh, da bi našli veliko primerov, kaj iščete in želite storiti. Samo ne pozabite, če ste nameravajo uporabiti v Win2K ali XP ... tisti 2 OS ročaj vrat drugače prejšnje različice operacijskega sistema Windows. Again, veliko primerov na NET o tem, kako to storiti. Have Fun Jaba

Preverite, ali kodo, sem s tem v BCB 4,0 boste razumeli code.If ne morete, pošljite mi PM. int dwError, fSuccess; HANDLE hCom, unsigned dolgo dwSize; void asdasdasdasdas {_DCB DCB; prekrivale o; hCom = CreateFile ("COM3", GENERIC_READ | GENERIC_WRITE, 0, NULL, OPEN_EXISTING, 0, NULL); dcb.BaudRate = 38400; dcb.ByteSize = 8; dcb.Parity = NOPARITY; dcb.StopBits = ONESTOPBIT; o.hEvent = CreateEvent (NULL, FALSE, FALSE, NULL); trdijo (o.hEvent); FlushFileBuffers (hCom); fSuccess = WriteFile (hCom , "ABCDE", 5, in dwSize, NULL);}

Lahko uporabite Mscomm32.ocx-prihaja z Basic ali VC Ali pa poskusite najti Turbo Moč Suite, vključujejo AsyncPro komponent zelo lepo

najlepša hvala vsem. Pravkar sem ogledov teme, ker sem bil

Hvala za info! Poskušal sem conport iz winsoft in da je zelo za uporabo

Včasih sem paket ZComm pred nekaj leti, da bi GUI za konfiguracijo vgrajene sisteme preko RS-232 vrat (z uporabo BCB3). http://www.medasis.com/tools/zcomm.htm Found paket stabilno in je tekel brez težav na 115K. To je shareware, vendar vam vira, če se registrirate. To je multi-navojem in vse tiste dobre stvari. Zdi se mi, da se spomnimo, da je bila prosta za osebno uporabo, vendar je videti na spletni strani sedaj namiguje, da samo teče z IDE (v demo načinu). Ampak vem, sem rabil v1.0.3 demo v času, in to obdelan lep brez IDE???

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back