bluetooth audio komunikacija

M

mann.creative

Guest
hey ppl bi u plz povej mi, ali knw komunikacije (govor), je možno med 2 cellphones v odsotnosti omrežja GSM ...... [Size = 2] [color = # 999999] Added po 1 minuti: [/color] [/size] tudi jaz wud zanima, ali kaj takega obstaja ???????? če ja wer v njem dostop ? [Size = 2] [color = # 999999] Added po 1 minuti: [/color] [/size] Nujna !!!!!!!!!!!!: cry:

problem je programska oprema, v kateri koli mobilni telefon, so morda napisana na tak način, da prejeto zvočno skozi vrata BT gre GSM / CDMA modem v njej ali obratno. Torej, tukaj vaše zahteve je pot glas iz ene slušalke na drugo z mobilni telefon kot usmerjevalnik. Menim, da ni mogoče kar tako. Lahko je nekaj tweaking programske opreme je potrebno mobilni telefon.

[Quote = mann.creative] hey ppl bi u plz povej mi, ali knw komunikacije (govor), je možno med 2 cellphones v odsotnosti omrežja GSM ...... [Size = 2] [color = # 999999] Added po 1 minuti: [/color] [/size] tudi jaz wud zanima, ali kaj takega obstaja ???????? če ja wer v njem dostop ? [Size = 2] [color = # 999999] Added po 1 minuti: [/color] [/size] Nujna !!!!!!!!!!!!: cry:. [/Quote] No omenjeno nalogo ni mogoče neposredno. Kot je navedeno z "jossion" v prejšnjem delovnem mestu, se lahko nekateri mods treba storiti tako, da lahko dve slušalki komunicirajo preko bluetooth modul vgrajen v. Cheers

mimo jossion n pranam77 .... i atlast dobil odgovorov, čeprav bi bilo prepozno ... jaz rad vedel, če u guys knw hw BT prostoročno dela ......?????: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back