Bandstop filter design

M

mustafapk

Guest
Pozdravljeni, delam na biomedicinskih signalov Acquisition od telesa. Osnovni problem pri vseh teh vrstah signal je, da so zelo nizke amplitude zato hrupa prihaja v njej. Ali lahko kdorkoli vodič mi kako ga odstraniti, ne da bi natančno nikakršnega vpliva na amplitudo in fazo originalnega signala. Hvala

Trik je zmanjšati pasovno širino čim bolj združljivi s obnovitev signal. Eden od načinov je uporaba helikopterja. Torej desno na vhodni si kratko iz vaše signal na nekaterih nizkih frekvenc (veliko višja, potem vaš signal frekvence), recimo 500 Hz. Potem veste, da so vsi tvoji signali značilnosti, ki jih vsebuje 500Hz vala. To vam potem razširjajo in filter z 500Hz pasovni filter s pasovno širino 1Hz ali tako. Nastala je proizvodnja rektificiranega in filtrirani, da si opomore signalov značilnosti. Frank

Pozabil sem navesti, da hrup je 50Hz. In signal frekvenca je v razponu od 0-120Hz.

Pozdravljeni, Uporaba vezje mi daje naslednji rezultat s spremembo v obliki vala ne glede na to, kaj je frekvenca.
2c696cfcb2.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back