avr bluetooth daljinski upravljalnik

K

kvyekta

Guest
ne kateri koli organ, so idejo za povezavo avr mikro z bluetooth dongle? hočem zgraditi daljinski upravljalnik na moj mobilni telefon Nokia (N70), ki delajo z bluetooth. , ki mora napisati symbian program in microcontrolled strojne opreme in s tem lahko nadzorujejo vse naprave, kot so avto, parkiranje vrata, luči, .... prosim pomagajte mi za gradnjo tega projekta:! D

Hi najprej moraš najti modro dongle zob ali modul, ki je odprta strojna tj. popolno shematskimi daje prodajalec ali čip proizvajalca. Naslednja u usb potrebujejo dimnika na AVR če modul se bo vmesnik, prek vmesnika USB in naslednji je modri zob sklad (in u je treba skozi v njem): idea:

kako je vaš projekt gre? Jaz sem zanimivo pri tem, da preveč. bi lahko pomagali mi začeti?

Mislim, da je puviarasu predloge bi bilo treba sprejeti! [Quote = puviarasu] Hi najprej moraš najti modro dongle zob ali modul, ki je odprta strojna tj. popolno shematskimi daje prodajalec ali čip proizvajalca. Naslednja u usb potrebujejo dimnika na AVR če modul se bo vmesnik, prek vmesnika USB in naslednji je modri zob sklad (in u je treba skozi v njem): idea: [/quote]

imam usb bluetooth dongle s Is1002 čip (Bluetooth Nemodulirani Controller). http://www.issc.com.tw/bt_dongle.htm i decied za uporabo te dongle z mega avr. Spodaj lista za is1002 čip in eno datoteko približno [/url] J2ME Bluetooth programiranje.

Hi cann't vidi vsebine v "is1002n.pdf". acrobat potrebe chineese pisave, ki jih je treba posodobiti! Ali obstaja kakšna druga nadomestna datoteko, ki jo smemo brati?

Hi. Vsako telo ima reference design (shema) za IS1002 bluetooth dongle? Hvala

Kaj pa "SIW 3000AIF1" je to koristno za bluetooth projekte in je tako poceni, Našel sem ga v usb bluetooth dongle, da sem ga kupil za 6 $, preberite lista spodaj si, da se funkcije

Oprostite, lahko dobim J2ME kode za mobilne naprave. Delam v podobnem projektu. to bo res koristno za mene, če sem dobil to kodo.

hai vse kaj "expexted razdalji komunikacije med dvema moduli? v hiši in odprtem prostoru? Glede ml

hvala za vaš odgovor. Pogled od blizu je v sobi. ne več kot 10 metrov. Upam, da to koliko podatkov bo dovolj. hvala

hai prijatelja, če je zahtevek za podatke transffer v sobo, lahko uporabite infrardečo ali rf moduli, ki bo poceni in enostavno ml

moj prijatelj rabim, da bi oddajnik, ki uporabljajo mobilni. za to rabim J2ME mobilne programske opreme. i bo hvaležen, če mi lahko kdo pošlje to ..... hvala

IS1002 je UART in USB vrata in 8051 CORE z 2 8bit pristanišči i meen, če lahko nekateri pišejo kodo za ta čip, da komunicate preko UART ..... da bo super zadeva

[Quote = kvyekta] imam usb bluetooth dongle s Is1002 čip (Bluetooth Nemodulirani Controller). http://www.issc.com.tw/bt_dongle.htm i decied za uporabo te dongle z mega avr. Spodaj lista za is1002 čip in eno datoteko o J2ME Bluetooth programiranje. [/url] [/quote] nimam vprašanje za odpiranje teh datotek PDF. Radoveden, koliko je čip? In kako daleč je bil bluetooth protokola, ki se izvajajo v čip? Smešno

imam isti dongle / Gembird / lahko za 4.5Euro v Bolgariji se je to najcenejša dongle, ki vidim, ampak jaz vekanje odkriti lista za druge čip

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back