at89c52 je mogoče zakleniti le enkrat?

K

KamalS

Guest
Je res, da se lahko at89c52 zaklenjen le enkrat? Kadar je navedena v podatkovnem listu?

AT89C52 ni OTP (one-čas programirati) mikrokrmilniška ko pa so zaklepanje bitov, ki se ne morete revers to funkcijo .. Uporabite ERASE funkcijo za brisanje, da je FLASH (vključno z vsemi 3 zaklepanje bitov), in potem si lahko ponovno program znova .. Če želite odkleniti zakleniti bits in berejo notranji programski spomin - ne wast svoj čas .. S spoštovanjem, IanP

Oh draga! Vem, da to ni OTP, niti me poskušali vdreti zaklepanje bitov. Moja težava je, sem lahko svoj program, 51/52s čisto v redu tolikokrat hočem dokler sem ga zakleniti, potem pa le zdi, da gredo "slab" ... To jih ni mogoče izbrisati ali karkoli. Govorim o seriji "C". [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 minuti: [/color] [/size] [quote = IanP] AT89C52 ni OTP (one-čas programirati) mikrokrmilniška ko pa so zaklepanje bitov lahko ne revers to funkcijo .. Uporabite ERASE funkcijo za brisanje, da je FLASH (vključno z vsemi 3 zaklepanje bitov), in potem si lahko ponovno program znova .. [/quote] Ne boste dobili. Pravite, da ne morem obrniti funkcijo, ko so zaklepanje bitov, in v naslednji vrstici rečeš zaklepanje bitov mogoče ponastaviti s slepimi. Zdi se, zaklepanje bitov lahko nastavite le enkrat?

Imel sem programirana moj 89c51 večkrat. Brisanje jo in znova. Ko je zaklenjena morali izbrisati, da ponovno to program, ki ga. Medtem brisanje zaklepanje bits bodo tudi potrjeni. Imeli boste prazen čip. Zdaj jo lahko program, in da se zaskoči. Regards Nandhu

od menim, da moje je odvisno od vrste programer uporabite sem program in brisanje in program znova preveč 89c51/52 ali 89s51/52 z vzporedno programer brez problema

Mislim, da zaklepanje ni enkrat ... KamalS mi lahko poveste, kaj boste uporabili programer ... Oh .. in nandhu015 ... samo zaklepanje 52/52 enkrat in poskusite znova brisanje in da nas vsi poznamo.

Moja vloga uporabite tudi AT89C52, da lahko program s ključavnico, in brisanje večkrat. [Size = 2] [color = # 999999] Added po 9 minutah: [/color] [/size] My uporabi tudi uporabo AT89C52, da lahko program s ključavnico, in brisanje večkrat.

[Quote = KamalS] Ali je res, da se lahko at89c52 zaklenjen le enkrat? Kadar je navedeno v obrazcu? [/Quote] ITZ v celoti odvisna od ur programer

[Quote = grittinjames] ITZ v celoti odvisna od ur programer [/quote] Kako to?

Hai vsmGuy Da, sem ga poskušal zdaj. To je v redu. Jaz sem mogel izbrisati zaklenjen 89c52 in ga reprogramirati. Poskušal sem ga 4-krat. Deluje. za informacije i uporabo in vzporedno programer designed by sunrom Regards Nandhu

Ah potem! Hvala nandhu015. Mislim, da je potem vprašanje rešiti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back