AT ukaze za AUBTM 20 ... klicanje ne deluje

J

jackl1990

Guest
Živjo, Imam težave z ukazi AT za komunikacijo na mobilni telefon Nokia prek AUBTM 20 bluetooth moduli. Modul je vstop ukazni način in sprejemanje nekaj AT ukazov, vendar ne sprejema ukaz za preverjanje profil Prav tako je noter Vem, da je treba v Dial up profil omrežje, vendar Kako nastaviti modul na ta način. Hvala vnaprej za vašo pomoč.

hi jack, to je Vivek od Mumbai. Jaz sem z uporabo aubtm-20 za mojo končno stopnjo diplomantov v letu Electronics Engg. Jack, jaz sem samo ne more komunicirati (poslati AT ukazi), da aubtm iz PC (HyperTerminal WinXP). HyperTerminal nastavitve: hitrost prenosa podatkov: 9600 bps, bitov podatkov: 8, stop bits: 1, pariteta: brez, nadzor pretoka: none za vstop v ukazni način, i poslali LLL od HyperTerminal v 60sec napajanja ON aubtm-20. VENDAR i ne dobite odziva na vse. JACK, prosim vas prosimo, podrobno opišite metodo i treba uporabiti za pošiljanje AT ukaze za aubtm-20 in prejeli odgovore. Hvaležen vam bom za vašo pomoč. Ne morete si predstavljati težave sem noter sem moral izpolniti svoj projekt v samo tedna časa. Prosim za pomoč. Čakanje na vaš odziv. hvala, Vivek M

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda na 17:14 ---------- Previous post je bil ob 16:31 ----------</span></span>
79_1299341594.jpg
vezja povezave

+ + + Je za bluesmirf bluetooth modul, i guess. tudi + + + ni nikjer mogoče najti v podatkovni list aubtm in na določene ukaze. Čeprav bom še poskusil s tem ven. hvala za vaš odgovor.

HI, sem se potrudil + + +, vendar to doesnt dela preveč. Nobenega odgovora. Če bi le JACK odgovor, saj je bil uspešno mogli poslati AT ukazi.

Hej, se prepričajte, da so nastavitve v hiper terminal pravilno. Tudi AUBTM 20 ukaz dokument navaja, da moramo poslati pred in po ukazu. Prepričajte se, da ste ji poslali ta pred in po vsakem ukaz. Za ukaz LLL ne pošiljajte značaja, nastavitve v HyperTerminal verjetno treba spremeniti storite naslednje: pojdite na Datoteka -> Lastnosti -> kliknite na jeziček Nastavitve-> izbrati okno tipke in kliknite na gumb setup ASCII, preverite poslati skladu konča s črto viri polju, kot tudi echo vtipkane znake lokalno (to nam omogoča, da si ogledate ukaze smo tipkanje) Po zgoraj navedenih nastavitev pošlje LLL ukaz modula mora odzvati z OK. Vse najboljše.

eno vprašanje ne daje 3.3v na aubtm-20 in 5V dobavo MAX232 ic naredi z združljivostjo vprašanje? bom lahko dal 5v oskrbo aubtm-20? čeprav 3.7V je najvišji nazivni napetosti, ki v dokumentu.

Hi Jack, se je to delo za vas? Soočeni smo tudi isti problem. Smo sposobni izvesti AT ukazi iz tega ukaza set. Toda "AT + BPROFILE =?" kaže ERROR. In tudi to ne omogoča, da iz profila, kot tudi. Ali lahko prosim pomoč. Tudi za stike z mobilnim telefonom, ki profilom moramo izbrati? SPP? Hvala za vašo pomoč meni, Karjol [COLOR = "Silver"]

Da, to je delo, sem rabil profil SPP. Sem lahko preklopite na SPP z uporabo AT + BPROFILE sam ukaz. Spreminjanje nastavitev HyperTerminal, kot sem že omenil v nit. Če načrtujete, da pošljete ukaze za mobilni telefon za dostop do svojih GSM SM kartice potem boste morali izbrati profil SPP. Po vklopu profil, pojdite na ukazni način za oddaljen dostop in pošiljanje ukazov po vaši izbiri za GSM SIM. Vse najboljše.

Hi Jack, hvala za info. AT ukazi dela za mene. Jaz sem lahko dobil AT + IME, spremembe načinov itd Ampak ne morem videti, kateri profil je pa tudi nisem mogel določiti profila. Ko sem izvršiti "AT + BPROFILE =?", Pred vstopom v napajalnem vodu, sem dobil odgovor, kot "ERROR" .. ste se soočili s tako izdajo, prosim povej mi, če si našla rešitev za to. FYI: Jaz sem poskušal to povezavo za Motorola MB200 Android mobilni telefon. Želim poslati nekaj podatkov iz aubtm-20 za mb200. Hvala, Karjol

Jack in vse ne morem videti, kateri profil je pa tudi nisem mogel določiti profila. Ko sem izvršiti "AT + BPROFILE =?", Pred vstopom v napajalnem vodu, sem dobil odgovor, kot "ERROR" .. ste se soočili s tako izdajo, prosim povej mi, če si našla rešitev za to. FYI: Jaz sem poskušal to povezavo za Motorola MB200 Android mobilni telefon. Želim poslati nekaj podatkov iz aubtm-20 za mb200. Prosim za pomoč

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back