R
rahulgbe
Guest
Hello everyone,
Biti več digitalnih oblikovalca, Trenutno sem zaljubljen v oblikovanju analogni
prednjim delom za svoj sistem DSP.To morda precej osnovno vprašanje za večino od vas
analogni strokovnjaki, tako da sem resnično upanje, da dobite nekaj koristnih odgovorov na to.
Zahteve za moje analognih signalov vezja so naslednji:
I / P: Differential /-2.5V
O / P: Single končalo 0-5V
Omrežje: Ali dual /-5V ali eno 5V bi (raje same dobave, če pa rešitev ni mogoče z enim, potem dvojno dobava je v redu).
Enotnost dobiček bandwidth: 20MHz atleast
Slew rate: atleast 10V/us.
Št kanalov: 4 v eni IC.
Poleg tega, kar je določeno pretvorbo napetosti, bi res rad imeti vplivanje in / ali dobiček nastavitev upori za op-amp, da je notranje volj
b povezati upori zunaj je nekaj, kar bi rad, da se upošteva le, če ne obstajajo rešitve z vgrajeno komponent.
Nisem mogel dobiti op-amp, ki ustreza zgoraj navedene pogoje, ki jih doživlja TI / Analog Devices op-amp izbor vodnik, potem pa sem bi zamudil na nekaj, kar vama bi se zavedati.
Jaz pošteno uvaževati pomoč pri tem.
Hvala lepa.
Rahul.
Biti več digitalnih oblikovalca, Trenutno sem zaljubljen v oblikovanju analogni
prednjim delom za svoj sistem DSP.To morda precej osnovno vprašanje za večino od vas
analogni strokovnjaki, tako da sem resnično upanje, da dobite nekaj koristnih odgovorov na to.
Zahteve za moje analognih signalov vezja so naslednji:
I / P: Differential /-2.5V
O / P: Single končalo 0-5V
Omrežje: Ali dual /-5V ali eno 5V bi (raje same dobave, če pa rešitev ni mogoče z enim, potem dvojno dobava je v redu).
Enotnost dobiček bandwidth: 20MHz atleast
Slew rate: atleast 10V/us.
Št kanalov: 4 v eni IC.
Poleg tega, kar je določeno pretvorbo napetosti, bi res rad imeti vplivanje in / ali dobiček nastavitev upori za op-amp, da je notranje volj
Nisem mogel dobiti op-amp, ki ustreza zgoraj navedene pogoje, ki jih doživlja TI / Analog Devices op-amp izbor vodnik, potem pa sem bi zamudil na nekaj, kar vama bi se zavedati.
Jaz pošteno uvaževati pomoč pri tem.
Hvala lepa.
Rahul.