Analog izolacijo tokokrogov: nobenih izkušenj o tem?

Samo hitro vprašanje:

Glede sekanje frekvence, za pasovno širino 1MHz, ki sem jih izbral za sekanje pogostost 5MHz.Mislil sem, da mora biti večja od pasovne širine, da bi se izognili transformator nasičenost.

Na žalost,
nisem mogla najti stikala analogni (v DIP okus) dovolj hitro, da preklopite na 5MHz.Kakšen predlog?Kako se o uporabi hitrega mosfets kot analogna stikala?

7roots51: sem bil z uporabo izolacije izdelkov, preden bodo predani v tem (analognih naprav), vendar je problem, da njihova pasovna širina je omejena in stroški se na splošno visoka.

Sem vzeti poleg digitalnega osciloskopa input krovu in sem ugotovila, da so ne uporablja za izolacijo izdelkov na vseh.So z uporabo transformatorjev in veliko signal kondicioniranjem vezja.Prav tako verjamem, morajo biti sekanje signal preveč (mislim od ICS vključenih v vozilu).Mislim, da je to še vedno najcenejša in najboljša rešitev.

Mariano

Lahko to malo neumna ideja, kaj pa je približno PWM modulacijo.
Glavno vprašanje bi lahko PWM se uporabljajo za freq do 5 MHz?

Uporaba HCNR200 Linear Analog OptičniNizko nelinearnost: 0,01%
Wide Bandwidth - DC k> 1 MHz
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Hvala mabbri za komentar, ampak na žalost sem bil igranje okrog s HCNR201 za nekaj časa brez dobili dobre rezultate.

Jaz nikoli ne bi mogla design vezja s HCNR201 in opamps ki delujejo na 1MHz.Lahko bi to naredil s tranzistorji, vendar se natančnost ni bila dobra.Dal sem gor na ta izolator.

UPDATE: sem iskal trdih za transformatorje, ki so sposobni nekaj signalov v MHz območju, in ugotovila, da so transformatorji LAN (tisti najdenih znotraj Ethernet kartice), so primerni za to app.Na splošno obstajata dve ali več malih transformatorjev notri, zato sem se nekaj signala in tako graditi povratne zanke za nadomestilo za nepoklicno linearities.

I zahtevane vzorce teh transformatorjev iz Pulse Engineering (www.pulseeng.com).Ki jih upravljajo, z 10BaseT Ethernet kartice, tako da si lahko enostavno rokovanje signalov do 10MHz.

Bom jim poskusil takoj ko sem jih dobil in objava rezultatov.

Mariano

Zdravo vsi ...
Poskusite uporabiti ISO122/ISO124 od TI ....Imajo dobro izolacijo za analogni signal ....
Prav tako imajo izolirane napajalnik za to vlogo ..

Rgds,

Nisem igral s tem, vendar trdijo, da se hitreje kot optoisolators, ter imam ne umislek kakšen je strošek.

http://www.nve.com/products/isolators/isproducts.php

Končno sem dal gor na optoisolators.Jaz sem poskušal narediti AM modulacijo uporabljate LAN transformatorjev.LAN transformatorjev so poceni, malih in nudijo odlično izolacijo.

Vse zamisli o AM modulacijo?

I Sesekljano signal (DC za 1MHz) z 10MHz kvadratnih valov (prevoznik), nato pa nizko prehaja na okoli 15MHz priti sinusoidnega vala primerna za nekaj skozi transformator.

Vprašanja:

1) naj naredim, sekanje (namestnik med signalom in nič voltov)?ali naj nadomestne signala z uporabo množitelja (pomnožimo z
1 / -1)?
2) kako lahko demodulacijo?zapomni si, da bi se lahko ouput DC, pozitivne ali negativne polarnosti.

Hvala!
Mariano

mfilippa,

Flatulent Kot je že navedeno, ADC in digitalne izolacije so pot.

Citat:

... Verjamem, da je to zelo draga metoda za signale do 1Mhz.

Priporočamo 6N187-186optocouplers ki deluje globo do 10 MHz signalsss!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back