AMD & INTEL

Moj procesor je Intel 3.0E GHz.To je prekleto vroče.Ko je idle, it's 42 ° celcius.Ko sem obiščite spletno stran (http://sports.sina.com.cn/), sistem za spremljanje cpu temperature, ki se začne ALARM.

.

Preveril sem temperaturo, to je 65 stopnja celcius. 23 različnih stopnjo.

boste morali res dober hladilnik cpu Heatsink toplotno spojina ....drugače boš na koncu z mrtve procesorja (se mi je zgodilo pred nekaj leti z thunderbird AMD ... ki jih vodijo res vroče .....)

eep2nw wrote:

se mi je zgodilo pred nekaj leti z AMD Thunderbird ...
jih vodijo res vroče ....

so se strinjam s tabo o tem samcheetah ....Zdaj so se obrnili mize in Intel se sooča s težavami toplotno razpadom .....za mene, AMD pravila: hitreje, ceneje (čeprav novo fx55 stroškov bombo!), vendar drugače, dobra vsestranska ..

Vsak od 64 uporabljajo AMD procesor za Verilog netlist simulacije z uporabo Cadence orodje??

Poskusite se nanaša na primerjalnih preizkusov in našli kar aplikacij na predelovalce, ki opravljajo najbolje.Poišči procesor, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Recntly sem ugotovila, da je moj Smash-Simulacija (Spice-arome) traja skoraj dvakrat hitrost Athlon64-2800 vs AthlonXP-2400.Spomin teče v obeh primerih na 166MHz in je ena DDR kanala.Mislim, da ima opraviti z zamudo dostop do pomnilnika, ki se zdi, da dominira simulacijo hitrosti.Nisem imel rezultatov za P4, ampak to je točno uspešnost P4, kjer je slaba.

Za počneta DSP projektov, tukaj je veliko FFT meril teče na različnih CPUs:
http://www.fftw.org/speed/

jaz dont pretehtati u moči overclock in pobegniti brez kakršnih koli težav.jaz dont pretehtati celo fantje so tako neumni, da bi oblikovanje 3GHz procesorjem za javnost, nato pa kot 2Ghx processor.u ne more overclock okoli 600MHz, bo u imajo veliko težav, se bodo het ur pc zaljubljen .. se je zgodilo z mojim prijateljico, ki je spremenil setings v bios.

imam intel p4 2,4 Ghz procesor in ventilatorja omogoča prekleti hrup.mislim da je bcoz pregrevanja
fan rpm poveča tako, jaz sem vodenje kabineta odprt
za odvajanje toplote in works.my prijatelji AMD procesor daje boljše rezultate kot moj intel procesor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back