AMD & INTEL

S

siosavin

Guest
Kako lahko primerjate i AMD & INTEL procesor za računanje hitrosti?

Te wszystkie taśmy, siłowniki, rękojeści, pokrętła to zaawansowany system pozwalający na pełną stabilizację lustrzanki cyfrowej. Dzięki bardzo bogatej regulacji możliwe jest dopasowanie sprzętu do potrzeb fotografa, albo filmowca. Chameleon DSLR Rig powstał w Szwecji. Sprzęt kosztuje niemało, bo aż 3500 … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576431,To-co-to-zaawansowany-system-stabilizacji-dla-lustrzanki-cyfrowej.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Citat:

Kako lahko primerjate i AMD & INTEL procesor za računanje hitrosti?

Živjo

Lahko uporabite isifot $ $ andra narediti nekaj merilo:

h ** p: / / www.sisoftware.net/index.html?dir=&location=home&langx=en&a =

* T =

I test isifot $ $ andra, vendar pa kažejo peroperty dva procesorja AMD in tri last procesor INTEL.
Hočem vedeti, kaj je prooerty za računalništvo hitrost?

HI siosavin,
Brus, DhryStone so 2 merila u morda videli ....ko je FPU in ALU drugi pa (ne zelo varen) ...

tudi mislim hitrosti AMD in Intel sta skoraj podobna ..pravijo P42.4G je približno enaka AMD 2400XP

Vendar pa bo AMD cene precej nižje od Intel ...
Last edited by eda_wiz on 06 Apr 2006 15:18; edited 1 v času celotnega

Citat:

I test isifot $ $ andra, vendar pa kažejo peroperty dva procesorja AMD in tri last procesor INTEL.

Hočem vedeti, kaj je prooerty za računalništvo hitrost?

CAD za uporabo najdem AMD boljša možnost
hitrosti in stablity

binu g

To je povezava, da primerjava med njimi
http://kennedyp.iccom.com/cpuscore.htm

Citat:

To je povezava, da primerjava med njimi

h ** p: / / kennedyp.iccom.com / cpuscore.htm

ŽivjoTu je moj posrednik izkušenj.Kupil sem AMD in Intel processr sistem leta nazaj na istem času in sem končno ugotovila, da sem prihranil nekaj denarja v AMD.Performance pametno, da ne bo bolje, kot Intel. Jaz sem runnning CAD aplikacij.Po letih uporabe AMD teče počasneje, kot Intel M / C.s spoštovanjem
Amjad

OK!Imam že rabljen oboje od AMD in Intel procesorji za dolgo časa, teče aplikacije z veliko količino obremenitev procesorja.
Obstaja veliko parametrov, ki jih je treba upoštevati pri primerjavi teh dveh.Cena je pomembna vendar menim, da razlika v ceni je majhna.
za izvedbo primerjave mislim da je bolje, da compure sistemov z enako ceno.početje to, moje izkušnje kažejo, da imata oba enako učinkovitost.nato pa končno, po mojem ideja ni nobena dejanska razlika med tema dvema.

Amjad wrote:

Živjo
Tu je moj posrednik izkušenj.
Kupil sem AMD in Intel processr sistem leta nazaj na istem času in sem končno ugotovila, da sem prihranil nekaj denarja v AMD.
Performance pametno, da ne bo bolje, kot Intel. Jaz sem runnning CAD aplikacij.
Po letih uporabe AMD teče počasneje, kot Intel M / C.s spoštovanjem

Amjad

Binu George wrote:jaz šele izkušnje ravno obratno.

Začel sem s sistemom Intel. vendar popolnoma usless.
koli ga odložite.

pri zagonu CAD je najslabši.
ampak ko sem preide na AMD sem bil zelo navdušen zaradi svoje multitasking capablity.
zdaj lahko dela več oken ali uporabe na istem času.
s jasno sistem tresk.
jaz nikoli videl svoj sistem za zaustavitev ali obesiti.

Citat:

Intel kaže svojo moč (ni veliko), ko naredite veliko sliko topljenju, video montažo

yyyy: / / developer.intel.com / software / izdelki / svetovni / eval.htm# INTEL.MATH.KERNEL.LIBRARY.V7.0.11-WIN
# INTEL.MATH.KERNEL.LIBRARY.V7.0.11.LINUX. V7.0.11.LINUX, WIN

IntelŽ MKL koristno uporabiti avtomatsko runtime procesor
odkrivanje izvršitve kodo, ki je bila
posebej optimizirana za IntelŽ ItaniumŽ,
IntelŽ XeonŽ, IntelŽ PentiumŽ III, in IntelŽ
PentiumŽ>

Je kdo kdaj uporablja AMD 64 cpu narediti simulacijo HFSS?Kako je hitrost?Ali je to veliko bolje v primerjavi z 32 bit CPU?Hvala

rinjic

Tu je moj ,02.AMD CPU je znano, da so učinkoviti kodo (ne več dela v enem ciklu) zaradi arhitekturne razliko od Intel arhitekture VLIW.Celo operacija Navaja, da bo veliko boljše, kot Intel z vidika oblikovanja.AMD oblikovalci (nekateri od njih) so iz prej DEC (Digital EQPT Corp), ki so naenkrat je Alfa procesor je bil najhitrejši čip na svetu.AMD je bolj v načrtovanje RISC.Ena znana dejstva v zasnove AMD kot celota učinkovito podjetje.Potrebujejo 200 oblikovalca za oblikovanje enega procesorja v primerjavi z Intel 450.Kako naj vem?Delam za enega od njih.Iz osebnih izkušenj, imam AMD Athlon doma, da zelo dobro deluje na NT / XP za vožnjo EM programske opreme, vendar na uradu s sistemom Pentium, sem odkrili veliko počasnejši čas, simulacijo, ki ga 10-20%.

Rekli so mi, da so ti dnevi so najbolj softwares napisana ki temelji na Intel arhitekture in platforme.Za te fantje na stikalo in oznak preskusa za AMD arhitekture in platforme bi zahtevala veliko časa in kapitala.To pojasnjuje, včasih softwares se bodo vrnili nekatere napake pri zagonu med različnimi 2 CPUs.Vendar pa, osebno, sem ugotovil, da AMD vsekakor zagotavlja surovo moč za predelavo simulacije, medtem ko za intel, lahko vzamem dolgem premoru in nič ne molijo zgodi med simulacijo .....

eep2nw wrote:

Rekli so mi, da so ti dnevi so najbolj softwares napisana ki temelji na Intel arhitekture in platforme.
Za te fantje na stikalo in oznak preskusa za AMD arhitekture in platforme bi zahtevala veliko časa in kapitala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back