AM vs ASK, FSK vs FM, PSK vs PM

• Thread starter electronics_kumar
  • Start date
E

electronics_kumar

Guest
jaz biti brez razlike med ASK in AM, FM in FSK, PSK in''PM ... ki jih je treba natančno hočem vedeti Analog modulacije v primerjavi z modulacijo Digital (ASK vs AM, FSK vs FM, PSK vs PM).katero je boljše .... v smislu pasovne širine, SNR ali
P (e), prilagajanja in demodulacijo kompleksnost in tako naprej ..

Si lahko preberete več o njih v digitalno komunikacijskih sistemov, ki jih Simon Hykin,
so razložene v podrobnosti in na enostaven način,

S spoštovanjem,
Ahmad,

AM, FM in PM treh temeljnih analogne tehnike modulacije, medtem ko so modulacija digitalnih

To je velika povezava, ki pojasnjuje veliko o tem podrobno.

http://www.complextoreal.com/tutorial.htm

Srečno.

eecs4ever wrote:

To je velika povezava, ki pojasnjuje veliko o tem podrobno.h ** p: / / www.complextoreal.com / tutorial.htmSrečno.

electronics_kumar wrote:

jaz biti brez razlike med ASK in AM, FM in FSK, PSK in''PM ... ki jih je treba natančno hočem vedeti Analog modulacije v primerjavi z modulacijo Digital (ASK vs AM, FSK vs FM, PSK vs PM).
katero je boljše .... v smislu pasovne širine, SNR ali

P (e), prilagajanja in demodulacijo kompleksnost in tako naprej ..

Seveda digitalne komunikacije metodologije je boljše, za branje več o tej temi, si lahko preberete "Načela komunikacijskih sistemov", ki ga Taub & schiling

Glede digitalnega schems SNR modulacije (FSK. ..) so boljši od modulacije Analog (FM. ..) Za podrobnejše informacije se nanašajo Komunikacijski sistemi, ki jih Taub in šiling.

Za popolno razumevanje si je treba prebrati knjigo komunikacijski sistem, vendar jaz zaslužiti primer:
vaš glas je val.in je analogna val.Če ste digitalizacije glasu z analognega v digitalni pretvornik torej vaš glas bo spremenila nekatere 0 in 1.torej če vi spodbuda kratkih valov za 1s in ne pošilja vsak val za 0. potem je ASK.je prisotnost signala za 1s in brez navzočnosti sigmal za 0..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back