Alternative za Keil

B

buts101

Guest
Kakšne so možnosti za Keil programske opreme, kjer i lahko simulirajo kode za 8051.

Mislim, da ne obstaja takšna programska oprema! Kot taka ne morete direktno simulirati Keil C kode v druge programske opreme ..... za to, morate najprej pretvoriti v skupščini.

v Keil software ... i le mogoče simulirati o / p ga bit po bit ... ampak moram napisati c kodo za 8051 za krmiljenje LCD ... tako da rabim za simuliranje c kodo v virtualnem lcd ... če sploh programsko opremo, ne da ... plz priporočamo, da programsko opremo za mene.

[Quote = buts101] v ke * il software ... i le mogoče simulirati o / p ga bit po bit ... ampak moram napisati c kodo za 8051 za krmiljenje LCD ... tako da rabim za simuliranje c kodo v virtualnem lcd ... če sploh programsko opremo, ne da ... plz priporočamo, da programsko opremo za mene. [/quote] Kaj je narobe s tem? http://www.c51.de/c51.de/Dateien/uVision2DLLs.php?Spr=EN # LCD LCD Simulation (HD44780 Controller) Ta voznik simulira celoten LCD zaslon, vključno z HD44780 krmilnik in ponuja naslednje funkcije: Complete HD44780 nabor ukazov 1x8 - 4x40 znakov LED osvetlitvijo (modra črta, siva, zelena) Full značaja generator RAM in ROM All HD44780 krmilnik pouk, so zabeležene na sled s timestamps. V / I vrata in I / O zatiči (SFR naslov), se lahko prosto, ki jo določi uporabnik. Kako namestiti razširitev DLL DLL deluje le z μVision2 V2.30 ali več različic. 1. Copy DLL v podimeniku \\ Keil \\ C51 \\ bin. 2. Odprite datoteko TOOLS.ini v podimeniku \\ Keil in vključuje naslednje strani v odseku [C51]: AGSI2 = LCD.DLL ("LCD simulacija") Če μVision2 je odprt med postopkom boste morali ponovno zagnati. Upam, da vas ne zanima, da grafični zaslon LCD, ampak alfanumerične narave.

i downloaded meni za lcd in nastaviti konfiguracijo, kot si povedal ... ampak to ne deluje ... do tistih, dll je tutorial ... če ja .. glejte me plz

Hi buts101 Kolikor vem, to ni pomagalo datoteke. Ali ste poskušali igrati s primeri iz notranjosti datoteke Lcd_demo.zip. To je simulacija za način 4-bitni (Lcd_Mat_Port.uv2 projekta) za nemščino, da angleški prevod lahko uporabite http://freetranslation.paralink.com/remote.asp do 1000 znakov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back