Allegro PCB Editor in ORCAD PCB Editor

C

chrismhyao

Guest
Jaz sem zmeden med obema. Jaz sem z uporabo ORCAD PCB Editor in moja postavitev hiša je z uporabo Allegro, včasih sem dobil sporočilo o napaki na "14.x baze revizije je prestara ... mora teči dbdoctor ", ki jih poskuša uporabiti postavitev hiše" knjižnico. Ali kdo ve, kaj se dogaja? in kako lahko naredim, da to delo. Prav tako sem poskušal spremeniti knjižnice z dbdoctor, vendar ne vseh konverzije dela.

V zvezi z zmedo, je, ustvarjajo ljudje ohlapno ki se nanašajo na zajem in CIS kot "Allegro Shematski". Cadence kupil ORCAD (tako Capture in Layout orodje), pred nekaj leti je Capture uporablja in nekaj tem, kako vključiti kot sprednji konec orodje za ustvarjanje netlist na Allegro. Nedavno Cadence padla za nadaljnji razvoj ORCAD postavitev. Poleg domačih shematski orodje za Cadence je Concept. Now o napaki prejemate, ker ste ni omenjen katero različico Allegro, ki jo uporabljate, sodeč po vaš post izgleda kot je 15.XX ali zgoraj, če svojo postavitev hiše uporablja različico 14.XX ali manj potem imate za izvajanje DB Dr . za nadgradnjo na višjo različico. Nikoli nisem naletite na vprašanja teče DB Dr vedno delal v redu. HTH, M

hvala za podrobne informacije. Kar zadeva posodabljanje zbirke podatkov različice, veš, če je nekako, da sem lahko posodobite vse moje knjižnice na najnovejšo različico z uporabo dbdoctor?

Ni problema, Iz menija programi pojdite na "PCB Utilities Editor" in nato "Doctor DB". Uporabite lahko nadomestne znake, da zgrabite vse libs ali brds. S spoštovanjem, M

Najboljša možnost je, pojdite na Tool in zagnati bazo podatkov, preverite, da bo delovalo 100% .. Regards Praveen Bhat

najboljša možnost je, pojdite na Tool in zagnati bazo podatkov, preverite, da bo delovalo 100% .. Regards Praveen Bhat
Če odbor datoteka je starejšo različico, kot 14.x in poskušate odpreti to v 16.x potem zgoraj predlaganih možnosti ne delujejo. Moraš iti na Start> Programs> kadence SPB 16,2> PCB Editor Utilities> DB Doctor izberite krovu ali knjižnico datotek in zagnati posodobitev. Po tem bo delo v redu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back