Ali Thold vpliva na uro obdobju sploh?

K

kslim

Guest
Hi, jaz sem učenje čas analize, in prišli na to vprašanje. hvaležni, če lahko potrdite, moja misel / učenje. hvala. saj Thold

ja, Thold ne vpliva na uro obdobju normalno. včasih pa to vpliva na najpočasnejši frekvence lahko teče.

[Quote = yeewang], vendar včasih to vpliva na najpočasnejši frekvence lahko teče. [/Quote] Mi lahko daš primer? hvala vnaprej!

da bi se izognili Th držite kršitev> Tcmin + TCQ če FF imajo nizko Th vendar visoko TCQ kot Th, nato pa, da se prepreči kršitev, bi morali dodati nekaj kombinacijskih zamude, z uporabo pufri ali inverterji. da kombinacijskih del bo imel nekaj Tcmax (max glavnik zamudo). ki bodo vplivale na največji Frekvenca delovanja vezja. tj Th vpliva na max CLK freq. če je kaj narobe, me popravi.

. _____ ____ -----| DQ |----- glavnik logike ---- | DQ |---- -----| C | --- | C | | |____| | | _ __ | |--------------- zamudo BUF --- | preizkusite caculate čas za to najpreprostejše vezje. Samo zaradi Tsetup, Thold, Tclk2q, Tdelay in Tcomb različnih naključnih števil. Če lahko to naredili, bi morali imeti možnost, da caculate kaj drugega. Bog, na zaslonu .... ok, poskusimo to. Vezje je kot naslednja. Vedno @ (posedge CLK) q1

[Quote = kslim] Zdravo, jaz sem učenje čas analize, in prišli na to vprašanje. hvaležni, če lahko potrdite, moja misel / učenje. hvala. saj Thold Tsetup + Thold. Za boljše razumevanje, se vam analizira mechansim signal prehod D-FlipFlop kot primer. Thosmon

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back