Ali ste zadovoljni z zasnovo storitev / Osnovni hiši

T

tomku

Guest
Ali vsi zadovoljni z zasnovo storitev / Osnovni hiša
je rezultat na njihovo velikost čipa?Mislim, da design service / Osnovni hiša vedno citatom svoje stranke z zelo konzervativen velikosti.Ali so katera koli stranka izbira odkupa poleg svojih lastnih sredstev, ki je usaully milijonov dolarjev?Ali obstaja orodje, ki lahko ukrepa, načrtovanje storitev / Osnovni hiša uspešnosti na die velikosti.

To je dobro vprašanje in hočem vedeti preveč.

Magma se razišče možnost, da ocenijo velikost prej.Ampak še vedno potrebujejo veliko licenco!

Našel sem zvok potrebujete spletne strani lahko nekoliko podobno, kar iščete.
Spletna stran je www.apexdesn.com
Imajo tako imenovane "Empty Space ocenjevalec, ki acutally daje vpogled v prazen prostor
levo v zasnovi.Prav tako imajo na voljo 30 sojenja licenco.Sem že zahtevali.

Hay, hvala za tip.Prav tako niso zadovoljni z našo obstoječo zasnovo storitev rezultat.In ne morem trditi, saj smo z njimi Nimate P & R orodje.I lahko Checkout Apex načrtovanju storitev, saj so obložene z nekaj dobro znana modela storitev hišo.

Moram preveriti jih ven tudi ideja zdi zelo gladka.Zdaj lahko preverite moje načrtovanje storitev družbe uspešnosti.Bom izvedeti, koliko našega podjetja so zapravili v zadnjih dveh projektov.
Potem bom povedal moj šef, da ponovno načrtovanje storitev hišo.Po vsem, tudi jaz ne predsednik
družbe.Sem še nekaj lastnih delnic na zalogi.Zakaj ne bi naš proizvod bolj konkurenčen drugim z izdelavo manjših umrl.Mislim, ljudje bi morali to orodje kot orodje za preverjanje, kot znak-off za kokilno velikost
kakovosti.

No, vam velikost vašega čipa PO vam razporeditev.Torej kotacijskih je vedno temeljila na oceni in zato morajo biti konzervativni, drugače modela hiše bo bankrotirala.Če želiš imeti nadzor nad čip velikosti, donos in čip proizvodne stroške, kar morate storiti več kot zgolj za vaše RTL ali netlist stran.Ampak, da bi lahko storili več pomeni tudi sprejeti več tveganja in začetnih stroškov.

Razlog, da sem želela izvedeti, prazen prostor v čipu, da je naš čip je zelo nizka izkoriščenost.The backend podjetju dejal, da je edini način, da bi čip routable in moram verjeti, ker mi niso P & R strokovnjak.Želim samo videti ali obstaja način, da dvojno preveri njihove trditve.

Imam program iz Apex in tekel na moji design (posnet ven).Program je preprost in enostaven za uporabo.To je 20% prostora poročanja se lahko zmanjša.Holly!, Če je to res.Res vredno, medtem ko za našo družbo, da preuči podrobnosti.

Izgaranje wrote:

Razlog, da sem želela izvedeti, prazen prostor v čipu, da je naš čip je zelo nizka izkoriščenost.
The backend podjetju dejal, da je edini način, da bi čip routable in moram verjeti, ker mi niso P & R strokovnjak.
Želim samo videti ali obstaja način, da dvojno preveri njihove trditve.

Naš je čip ima 7 plasti kovine in ni omejena pad.Moramo rezerve vrhu 2 plasti za moč (zelo gosto).Dejansko imamo le 5 plasti na progi.Mi smo suspecious da je čip imamo, je prevelika.
Po tekočih Apex orodje, smo lahko videli vizualno veliko uporabnih prostorov.Za naslednji projekt, bomo storitev zaprosi podjetje, da nam je pred umestitve trase in preverjanje, tako da bomo lahko preverili floorplan.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back