Ali obstaja kakšen tutorial za EPLAN?

S

seyyah

Guest
Odločil sem se, da poskusite to programsko opremo za električno risb in dokumentacije. Zdelo se razlikuje od mene od običajnih programov. Ali obstaja kakšen tutorial za ta program, ki mi bo pomagal, da začnete uporabljati.

EPLAN ima drugačno logiko potem drugih programov. Lansko leto sem bil na usposabljanju, če želite izvedeti, kako uporabljati EPLAN in vse njegove advanages. To je zelo zmogljivo programsko opremo, vendar je veliko stvari, ne pa na logiko krajih ... Torej, če imate nekaj vprašanj ti lahko odgovoril. S spoštovanjem, Mr.Cube

Pravzaprav nisem imela veliko časa, zato sem šel na autocadE. Pravzaprav mi ni všeč autocadE, vendar pa je bilo enostavno, da začnete nekaj storiti. Lahko i to spremenilo, ko rabim še enkrat. Ne potrebujem veliko danes.

Hi mrcube_ns, Ali ste tiskano gradivo v zvezi z EPLAN tutorial? Ali je mogoče, da mi pošljete v elektronski obliki PDF? S spoštovanjem, Fernando

Hočem eno PDF tutorial, če je njegova Možen! hvala, adi

Živjo! ... In sem tudi dobil navodila 1700 strani, po želji in po možnosti veliko vaje, ki bom moral razdeliti na dva kot svoj nad 27MB! Prosim, pustite me, če bi kdo želel to objavil - Želel priporočamo barvni laserski tiskalnik za te, ker si velik tehtni tomes potrebujejo vsaj tri risov za brizgalne tiskalnike-papir in štiri nize kartuš ......!! ! Chris Williams

je mogoče zagotoviti povezavo. pdf tutorial o EPLAN P8? hvala vnaprej

Chris56000, prosim post povezavo do donwload to tutorski, ali če vam je ljubše, jaz vam lahko pošlje zasebno sporočilo z mojo osebno e-pošto, je odvisno od vas. S spoštovanjem, Fernando

Ne vem, če sem lahko pišejo povezavo do p8_beginnersguide dokument, ki je: http://rapidshare.com/files/32250457/p8_beginnersguide_p8_de.pdf , če ni dovoljeno, pls odstraniti neposredno

[Quote = Chris56000] Zdravo! ... In sem tudi dobil navodila 1700 strani, po želji in po možnosti veliko vaje, ki bom moral razdeliti na dva kot svoj nad 27MB! Prosim, pustite me, če bi kdo želel to objavil - Želel priporočamo barvni laserski tiskalnik za te, ker si velik tehtni tomes potrebujejo vsaj tri risov za brizgalne tiskalnike-papir in štiri nize kartuš ......!! ! Chris Williams [/quote] Dragi Chris! Rabim svojo različico. Hvala veliko. Prosim, pošljite mi na email: hoanganh81@gmail.com Regard

Pozdravljeni fantje, jaz bi bil hvaležen, če kdo od vas je pripravljen, da mi pošljete EPLAN tutorial Chris omenili to: stefan.hanafiah (at) gmail.com. Najlepša hvala za pomoč:).

[Quote = Chris56000] Zdravo! ... In sem tudi dobil navodila 1700 strani, po želji in po možnosti veliko vaje, ki bom moral razdeliti na dva kot svoj nad 27MB! Prosim, pustite me, če bi kdo želel to objavil - Želel priporočamo barvni laserski tiskalnik za te, ker si velik tehtni tomes potrebujejo vsaj tri risov za brizgalne tiskalnike-papir in štiri nize kartuš ......!! ! Chris Williams [/quote] če je mogoče deliti, da ebook na rapidshare ali katere koli druge povezave plz

prisrčno tega dokumenta, da me tudi AT masgher (at) gmail.com: |

Hi, prosimo, pošljite mi vaje preveč. Hvala! fizicica (at) yahoo.com

Živjo, Prosim, pošljite mi to tutorski preveč. Hvala ;-) llalexll (at) hotmail.fr Regards, TyTy

hej i tudi potrebo po tem tečaju. . končno kdo je? in tudi vse EPLAN strokovnjak tukaj? :)

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda ob 08:58 ---------- Previous post je bil ob 08:57 - --------</span></span>
moj email je andreas.styl @ gmail.com

Halo jaz sem tudi iščejo EPLAN vaje. Jaz bi zelo cenili, če lahko to delovno mesto (saif214 na yahoo dot com) Hvala.

Živjo, jaz sem tudi iskal EPLAN tutorial Prosim, pošljite mi to tutorski preveč. Hvala Fateme149 (at) gmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back