Ali še kdo dela na VANETs?

A

Achilles20

Guest
Hi all. Delam za usmerjanje in varnostne vidike VANETs. Ali še kdo dela na VANETs? hura, achiiles

želite delati na varnih poti ali usmerjanje in seurity v ločenih? Jaz sem rada na VANETs.

[Quote = Achilles20] Hi all. Delam za usmerjanje in varnostne vidike VANETs. Ali še kdo dela na VANETs? hura, achiiles [/quote] Hi Obstaja lepo članke o varnostnih vidikov VANET, v IEEE sporočilo Magazine iz novembra 2008 (Vol 46, NO. 11). Mislim, da ti lahko pomaga. Vso srečo

Hvala fantje za vaš odgovor. No, želim, da delo na poti + varnosti (vključno z različnimi sloji). Delam v smeri oblikovanja plast čez bodo tako morali upoštevati varnost na vseh različnih plasti. Jaz sem tudi delo na ravni sistema oblikovanja 802.11p. Ko je to storjeno bom lahko dal protokolov na procesor ali FPGA in še nekaj poskusov polje. To je zelo velika naloga in sem še vedno začetnik. Zahvaljujemo se vam za informacije o dokumentih. Prosimo, ostati v stiku. hura, Ahil

Hello ljudje, jaz sem tudi nov začetnik v VaNet. Delam na fizični plasti in imam vprašanje o Višestazni. Ali lahko kdorkoli predlagamo mi papir zdravljenje multipath izguba smeri antene? Hvala vnaprej. Lupin

Živjo vsem, delam na VANET na OPNET. Jaz pa želim vedeti več o mobilnosti modelov VANET da lahko uporabljam z OPNET. Kot je kdorkoli sodeloval z VanetMobiSim? hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back