Advise potrebna 4 leta, končni projekt Wth FPGA

S

sp

Guest
Spoštovani, hvala .... first .... rabim nekaj pomoči na temo, za moje zadnje leto projekta, v moji univerzi. i hav nekaj krovu Wth altera FPGA čip / s. ... in im še vedno razmišljate o topic Kup naj naredim Wth teh plošč. Jaz bi b hvaležna, če mi lahko nekdo predlaga nekaj, ki je primeren kot svoj končni projekt leta. Jaz bi ga imajo radi, če se ne vključujejo telekomunikacije, področju komunikacije, dont mi je všeč:) im elektronike smer študent. i love VLSI, PLD / CPLD, FPGA, digitalna elektronika, digitalna integrirana vezja, mikroelektronskih, močnostne elektronike, teorije vezij stvari .... da bi b res hvaležna, če bi lahko kdo pomaga ... veliko veliko veliko thanxs vnaprej ... moja zadeva, sp

DSP z FPGA je HOT OBMOČJE .. Veliko se dogaja! Toda eden od problemov je, kako izvajati plavajočo algoritmov točke .. No pa je HSLA knjižnico, da lahko dobiš tukaj: www.utia.cas.cz še vedno je treba celoxica .. s tem vse DPS vlogo zdaj je stright naprej!

dragi eltonjohn, hvala za ur predlog .... Škoda, i NVR študijo vseh predmetov na DSP b4 .. ampak jaz hav slišal za to .... mislim, da bo sam prebral o njem,,, vem samo, da je digitalna obdelava signalov ... Ni hav ne vem, na Kup, da je ... Ali obstaja povezava btween DSP n digitalno obdelavo slik? ... kateri koli drugi predlog, od drugih? ... i hav razmišljaš, da bi FPGA kot krmilnik za fizične stvari .... ampak vse teme Ne morem si zamisliti, so preprosto preveč, preveč skupnih, ki ni primerna za moje zadnje leto projekta ... thanxs spet eltonjohn ... zadeva, sp

Hi SP, lahko poskusite za izvajanje stare procesorje ste seznanjeni z majem se lahko poskusite Intel 8085. Morda že študiral tale ... Zdaj pa poskusite z eno graditi. Prepričan sem, da boste izvedeli veliko tem ... Najbolj pomembno je, končate ur projekt v času in delovnih threfor Jaz predlagam, da narediš 8085 to bo prihranilo ur časa, če ur že seznanjeni z arhitekturo 8085. Druga stvar je svoj ne preveč zapletene za zgradili eno! Veliko sreče!

Vzemite si nekaj, kar se običajno opravi v mikro in to bolje, v strojno opremo:)

[Quote = jdhar] Vzemite si nekaj, kar se običajno opravi v mikro in narediti bolje v strojno opremo:) [/quote] bi lahko vedel Kup to u pomeni ... ne razumem ?.... početje 8085 je dobra ideja,,, ampak jaz samo hav znanja 8051 krmilnik ... lahko b izvaja z uporabo FPGA, pa tudi? .. thanxs vsem za odgovor .... zadeva, sp

ya .. 8051 se lahko izvajajo na FPGA .. in je zelo dober projekt za začetek

Sem ti nasvet, da bi digitalni backend za sistem UWB. Če ste le mogoče u izberete blok za to, ujema filter npr.

[Quote = jnanabindu] ya .. 8051 se lahko izvajajo na FPGA .. in je zelo dober projekt za začetek [/quote] bi lahko u povej mi več o tem .... po končanem vhdl kodiranje,,, lahko, v uporabi montažo kodo za program 8051 v FPGA kot običajno ali še vedno potrebujejo VHDL na programu 8051 FPGA ??... hav dvoma ... thanxs .... [Quote = amraldo] I nasvet vas, da digitalno backend za UWB sistem. Če ste le mogoče u izberete blok za to, ujema filter npr. [/Quote] i dont razumeti Kup je backend ... Kup je UWB .... žal za moje nevedne ... ya ya ... prosim ne komunikacija stvari .. uncapable / nezainteresiran ....: P mnogi veliko veliko thanxs na vse odgovoriti ... u vse pomaga ... zadeva, sp

hi sp, kako abt gre za generatorja naključnih števil z več popolnosti kot navadne. Mislim naključja .. Seveda zahteva gr8 raven ozadja math. . In nato kodiranje! :) (Ne originalni predlog) / cedance

Hi SP, kot sem razumel vam hv niso storili DSP Seveda wud bolje za ur kariero storiti DSP, ampak za ur u projekt skrbi lahko gredo alongwith 8051, to je res dober projekt, da bi ur osnove M-Controller in FPGA , lahko še dodatno u add-on ur aplikacij na tem projektu. Če r tem se lahko u dobili dober navodila tukaj. Kot je na me za 8051, drugi pa so prav tako dobrodošli!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back