ADC kvantizacija ravni

M

mubi17

Guest
IMA začetnik v oblikovanju analogni in poskuša 0.18u ADC.imam naslednje težave.

nisem pridobivanje 63 themometer kode za 6 bit ADC po kvantizacija, medtem ko uporabljate 1 p vhodni signal-Vp.im težaven aleady razvita vezja s tira in držite

preverite vložek območju ADC je morda več kot 1Vpp ...

opredeljenem območju za ADC je 1 Vp-p.obstaja kakršen koli problem, ki i bi mogla popraviti

Nato preverite kvantizaciji ravni ...Mislim, da je več od tistega, kar bi moralo biti ...kakšno vrednost r ste dobili, ko je vnos največ ...

im težaven že razvit sistem za pridobivanje termometer kod vložkov, ki jih uporablja, so me

ura 1ns z 100psec širine 250p vzpon in padec čas za vzorčenje in zadrževanje

vhodnega izmeničnega toka je 8,172 Mhz with0.5 Vp-p.iz dana s / h, je od 0,4 do 1.35v z 70p kondenzatorja.uporabo 0.18u tehnologije.

termometer koda na 63. ravni okoli 75ns širine impulza in 1. ravni znaša okoli 7ns

prosim pomoč mi jasno

hvala

i didnt zaslužiti jasno predstavo o tem, kaj ste napoteni ....lahko prosim po vašem vezja in valovne oblike, ki ste pridobili ....

Anand hvala za izkazano zanimanje, je bil preveč zaposlen, da preverim, bo zagotovo post vezja.lahko u prosim povej mi, medtem ko z uporabo 1 uro nsec z 100psec skrajni čas za bit ADC 6, mora biti zasnovana dobim termometer kode z razliko 1 nsec (časovnico na x osi, napetost na y osi, impulz) vsakič, ko ali če obstaja ni bilo mogoče nihanje Pridružen kode.im že nekaj kod pravica termometer perhapes potem v nekaj Pridružen kod ni razlike in 2 nsec širina (x os, časovnega okvira) razlika v zelo naslednjih kodo.skratka manjka kodo in nato naslednjo kodo z dvakratno razliko na x-osi

Mislim, da preverite vhodni signal je najboljša ideja ....Mislim, da se povečuje prehitro, kot se domneva, da ....

mora i zmanjšati pogostost tj prispevek im using 9 M Hz ali spremenite vrednosti za vzorčenje in zadrževanje kondenzator

zdaj sem dobil kakšno idejo o tem, kaj bi lahko bilo narobe ....Mislim, da vaš kondenzator ni linearna, kot napetost med povečuje in tako boste lažje začeti linearizacijo je ....ker kar dela za nižje vrednosti morajo delati za višje vrednosti preveč ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back