9W CFL žarnice kratko življenje - pomoč potrebna

A

Andy G

Guest
Hi! 9W CFL svetilka v moji luči v sili daje zelo kratko življenje, komaj gre 15 dni --- sili svetloba NOHA blagovne znamke izdelane na Kitajskem lahko kdo prosim dajte nekaj idej, zakaj žarnica gori ven tako hitro? Hvala!

Ja .. se strinjam s FVM. V bistvu chineese so izdelki so zasnovani brez R & D in tako nima v uspešnosti je. Ponavadi blackening od CFL, so zaradi pogostosti im-propper obratovanja, ki je običajno posledica sub standardom oblikovanja in navitij transformatorja jedra ferita.

Hvala FVM in Pranam77 za vaše dragocene pripombe. ti poceni izdelki iz Kitajske so poplave na trgu in smo potrošniki izgubljajo. Upal sem, da bi lahko nekdo povej mi pravilno navijanje podatke za transformator jedro feritov, tako da sem lahko veter one mene.

Predvidevam, da bi bilo mogoče za izboljšanje izdelka, ampak to dejansko gre za preoblikovanje. To ne bo uspešen, ne opravlja nekaj dela, da prvotni oblikovalec očitno zamudil. Ti bi morali osnovne elektronike instrumentacija za ta namen. Posebna stvar, s kitajskimi elektronskih izdelkov, je, boste dobili visokotehnoloških izdelkov iz nekaterih proizvajalcev (po možnosti mednarodna skupna vlaganja) in trash kakovosti od drugih. Pred kratkim sem razstaviti notebook SMPS, ki se je končalo, da je življenje po nekaj tednih delovanja z majhno razrešnico lok na nožice tranzistor moči. Našel sem neverjetno majhne razdalje za izolacijo, tudi na mestih, ki bi se po pričakovanjih dosegla električne varnosti. Zato je proizvajalec "pozabil" označiti izdelek z znakom SELV (dveh koncentričnih kvadratov). Odločil sem se, ne da zahtevajo garancijo zamenjavo ...

Kupim Sylvania CFL je. Barvno temperaturo 3k je čisto bela, in čeprav so tudi na Kitajskem, so v zadnjih letih. Par ni uspelo in po tem, ko telefoniranje Sylvania poslani kuponi za zamenjavo. Brez CFL je od moje elektro podjetje utility je bilo opozorjeno in nadomestila, ker kitajski proizvajalec ukradel druge družbe certificiranja etiketo in jih dripped gorenja plastike.

Kot je dobro znano dejstvo, da je Indija tretji poškodovana država na svetu, ljudje tukaj potrebujejo samo dobro za poceni. Ne glede na to, da lahko življenjsko dobo 1 ORR dveh mesecih ali celo na teden. Tako v chineese izdelki so izdelani v treh kategorijah za ameriške, evropske in azijske trge, kjer bo asian kategorija chepest in inferiorest vseh v primerjavi z othet dve kategoriji. Dobimo chineese 9 watt CFL svetilka z vgrajenim balastom za samo 29 / - rupij. APPX 0,6 $

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back