8B10B izvorno kodo

S

s8319

Guest
Ali lahko kdorkoli kažejo, mi 8B10B Encoder / Decoder primerov izvorne kode v Verilog? Kateri izvajanje arhitektura je boljša? Samo z uporabo Iskanje mizo ali circiuts ki jih je vnesel dokumentov IBM? Hvala!

[Quote = s8319] lahko kdorkoli kažejo, mi 8B10B Encoder / Decoder primerov izvorne kode v Verilog? Kateri izvajanje arhitektura je boljša? Samo z uporabo Iskanje mizo ali circiuts ki jih je vnesel dokumentov IBM? Hvala! [/Quote] To je odvisno od vaše optimizacije merilih. IMHO, pomnilnik (LUT), bo boljše čase, medtem ko kombinacijskih logike (izvedba iz IBM) zahteva manj površine.

[Quote = maksya] [quote = s8319] lahko kdorkoli kažejo, mi 8B10B Encoder / Decoder primerov izvorne kode v Verilog? Kateri izvajanje arhitektura je boljša? Samo z uporabo Iskanje mizo ali circiuts ki jih je vnesel dokumentov IBM? Hvala! [/Quote] To je odvisno od vaše optimizacije merilih. IMHO, pomnilnik (LUT), bo boljše čase, medtem ko kombinacijskih logike (izvedba iz IBM) zahteva manj površine. [/Quote] Če želim izvajati 64B/66B (ali 64B/65B), bo spomin (LUT) še vedno daje boljši čase?

[Quote = ray123] [quote = maksya] [quote = s8319] lahko kdorkoli kažejo, mi 8B10B Encoder / Decoder primerov izvorne kode v Verilog? Kateri izvajanje arhitektura je boljša? Samo z uporabo Iskanje mizo ali circiuts ki jih je vnesel dokumentov IBM? Hvala! [/Quote] To je odvisno od vaše optimizacije merilih. IMHO, pomnilnik (LUT), bo boljše čase, medtem ko kombinacijskih logike (izvedba iz IBM) zahteva manj površine. [/Quote] Če želim izvajati 64B/66B (ali 64B/65B), bo spomin (LUT) še vedno daje boljši čase? [/quote] Mislim, da bo tako. Ampak nevetheless bi bilo koristno, da ga preveri v praksi:)

[Quote = maksya] [quote = s8319] lahko kdorkoli kažejo, mi 8B10B Encoder / Decoder primerov izvorne kode v Verilog? Kateri izvajanje arhitektura je boljša? Samo z uporabo Iskanje mizo ali circiuts ki jih je vnesel dokumentov IBM? Hvala! [/Quote] To je odvisno od vaše optimizacije merilih. IMHO, pomnilnik (LUT), bo boljše čase, medtem ko kombinacijskih logike (izvedba iz IBM) zahteva manj površine. [/Quote] Ali je čas za izboljšanje doseči s sintezo izbiri ali samo zaradi LUT arhitekture?

[Quote = s8319] Je čas za izboljšanje doseči s sintezo izbiri ali samo zaradi arhitekture LUT? [/Quote] LUT je le spomin. Torej, je potrebno samo brati operacijo. In v primeru kombinacijskih logike moramo za izračun nove vrednosti kode.

[Quote = maksya] [quote = s8319] Je čas za izboljšanje doseči s sintezo izbiri ali samo zaradi LUT arhitekture? [/Quote] LUT je le spomin. Torej, je potrebno samo brati operacijo. In v primeru kombinacijskih logike moramo za izračun nove vrednosti kode. [/Quote] Torej mislite, da je usinng 256 podružnica pogledate mizo? Ne 5b6b 3 B4B stylre? da bi bilo veliko na področju!

[Quote = s8319] [quote = maksya] [quote = s8319] Je čas za izboljšanje doseči s sintezo izbiri ali samo zaradi LUT arhitekture? [/Quote] LUT je le spomin. Torej, je potrebno samo brati operacijo. In v primeru kombinacijskih logike moramo za izračun nove vrednosti kode. [/Quote] Torej mislite, da je usinng 256 podružnica pogledate mizo? Ne 5b6b 3 B4B stylre? da bi bilo veliko na področju! [/quote] Ampak hitreje!

Kako lahko najdem 64/66b encoder / decoder in 128/130b encoder / decoder? Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back