89s52 program uporablja serijska vrata

F

frigo

Guest
Prosim, rabim AT89ISP Programmer Cable pinout, ker pdf priročnik v mestu Atmel spletnem niso popolni. Uporabljam jo z AT89S52. Hvala Frigo

I uporabo PonyProg adapter in programska oprema za AT89S mikro. www.lancos.com / prog.html Adapter je opisano na: AVR ISP (STK200/300), vzporedni vmesnik vrata Prosimo, upoštevajte, da adapter je AT89S združljiva. S spoštovanjem, 8O

zdravo rabim AT89 S 51, AT89 S 52 programer, ki dela v win XP/2000, prosim uvesti me nekaj povezav. S spoštovanjem

Let's Poskusite to ena. Lahko uporabite to schemetics kot referenco za izdelavo kabla za 89S8252 ISP in uporabo s programsko opremo AVRISP. Jaz sem že prišel. http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit / AVR / avr.htm
isp1.gif

hi drwho78 I graditi PCB sch datoteke at89isp in preizkušen z @ tmel software isp v win xp, vendar to ne dela! Ali obstaja način, da bi našli ISP programator za Atmel at89? (Sem videl Ramesh odgovor potem, ko bo zgradba: :) () Regards

I zgradili kabel in ga testirali. Deluje z 89S53, 89LS53, 89LS52, itd Edina sprememba, sem na shematičen je nadomestil 100 Ohm upori z 68 Ohm upori. Ugotovil sem, da s 100 Ohm upori ne deluje na vseh računalnikih. Tudi kabel deluje brez primerjalni LM393. Kabel je bil testiran s programsko opremo, Atmel pod Windows 98 in 2000. Jaz bi moral delovati z XP.

Hi Amru Vaša povezava je splošna, navedite neposredne zveze z njeno glavno mesto. bye

: D Jaz sem z uporabo AEC ISP v WinXP, tako da ... ja ... DELUJE! Ampak, to je počasnejši (mislim, da je winxp mor omejitve pri uporabi pristanišča, in da je razlog)

hi im malo comfused im uporabo Atmel microcontroler at89s52 za ISP progremming in imam problem je, da conecting parall vrata v svoj računalnik, tako da bo dobro za Atmel vmesnik, tako da, če lahko u visok me, kako conect cpu za LPT bolan z veseljem hvala amiram

Pozdravljeni, sem se potrudil dvakrat prenesti mehko ZENNER zgoraj omenjenih iz AEC mestu. Dvakrat to ni uspelo. Če je kdo sposoben po tem, pice (okoli 60KB) tukaj bi bilo super. Ime datoteke hočem reči je aec_isp.zip. Hvala Robby

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back