7.3MHz kristalno alternativne ???????

M

manish12

Guest
jaz sem razvija projekt ATMEGA8535 in jih uporablja kristalno vrednost 7.3MHz.

in je zelo težko dobiti, da kristalno vrednost tukaj.

to, katero koli drugo za to, ?????

Zdravo,

7,373 se uporablja predvsem, da so natančne UART baudrates.To ni potrebno, običajno.Vsak PC uporablja 24/13 kot UART Timebase namesto tega.Vedeti morate projekta zahteve, ne moremo.Če uporabiti 461 ali 922 kBaud, morate verjetno "UART", kristal, do 115k bi bilo mogoče z 16 ali 24 MHz.

S spoštovanjem,
Frank

Kateri del vašega projekta, so gonilna potreba za to kristal?Lahko dodate zunanji PLL za ustvarjanje te frekvence, vendar pa bodo stroški močno presegajo cene kristalov.
Vidim dve možnosti.
1.Buy kristal količine zalog in to.
2.Recode ura občutljivih delov za uporabo kristalov, ki so vam na voljo.Če se prenos nekoga drugega kodo, ne pozabite, da lahko izbrali 7.3MHZ, ker je bil jim na voljo, in ne zato, ker je težko zahteve.

jaz grem s PLL s kristalno presegajo stroške, še kakšna posebna vezja za to situacijo?

Našel sem nekaj ckt kristalni oscilator tukaj.bo to ok za mi zadobiti 7.3Mhz
Če je odgovor da, kako?

http://hem.passagen.se/communication/txo.htmlq:>> rabim 7.3Mhz ura oscilator / CLK generator?brez kristalov?
Last edited by manish12 na 30. januar 2008 16:16, edited 1 v času celotnega

Za naslednji odgovor, bi cenim jasno vprašanje, bolje specifikacija

q:>> rabim 7.3Mhz ura oscilator / CLK generator?brez kristalov?

Pozdravljeni, morda pristop, kot je ta

http://electronicdesign.com/Articles/ArticleID/6350/6350.html

je boljše in cenejše.V bistvu bi uporaba drobna iz ATMEL, ker se ponovno uporabijo za razvoj in programskih orodij, če nisem narobe ...Menim, da bi, če veliko čipov feeded ure proizvodnja se pufer ..če notranja ura tolerance UC ni dovolj, zunanje in comercially voljo kristalno Mogoče se uporabljajo in kako pogosto samovoljno razdeljene ...

Glede na to, da ta pristop uporablja UC, lahko izkoristi to nalogo in dodajanjem več funkcionalnosti, ki mu kot zunanjega nadzora, reset vezja, napajalnik monitor, itd ..

upanje to pomaga ...

peyro

Kako blizu pa nujno, da je za 7,3 MHz?Če lahko uporabljate 7,3728 MHz, potem je ta vrednost je na zalogi in DigiKey MOUSER (distributerji v ZDA), in verjetno veliko drugih mestih.

7,3728 MHz videti je všeč pravico kristal za ATMEGA8535.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back