45nm Cell Knjižnica Zbirka --- brezplačno prenesete

jaz sem že DLD ampak jaz cannt našli model, žico bremena, ki ga najdete?

[Quote = HolySaint] jaz sem jo že DLD ampak jaz cannt našli model, žico bremena, ki ga najdete? [/Quote] Če veste, se izvaja fizično sintezo na 45 nm?

[Quote = HolySaint] jaz sem jo že DLD ampak jaz cannt našli model, žico bremena, ki ga najdete? [/Quote] Tako sem vesel, da vas vidim tukaj, haha!

Rad bi samo, da bi poskušali zagnati celoten tok ASIC design. Jaz sem z uporabo synopsys orodij. Ali menite, da je knjižnica primeren zame? Sinteza, floorplan, P & R?

Nova različica isti knjižnici so bili sproščeni. Lahko ga prenesete na isti lokaciji. In tokrat so dodani wireload modelov in prav tako tudi popraviti druge EDA orodja vprašanja. In so tudi ga uporabljamo opensparc T2, uspešno. Torej, zdaj uživajo ..... fantje z veliko načrtovanja in dobro knjižnico. Vsi so dobro dokumentirane tudi, jih lahko prenesete od tam sama.

Lahko uporabite te knjižnice in graditi čipov?. Ali vsebuje vse podatke, ki so potrebne za back-end?.

Ali obstajajo kakršne koli druge celice knjižnic, ki niso 45nm na voljo?

Menim, da je za kadenco fantje orodja delati u imajo kaj za posodobitev Tanner Pls v najkrajšem iam zmanjkuje potrpljenja s Tanner

[Quote = jimjim2k] Zdravo Ali je to dobro za uhajanje vidikov? tnx [/quote] ja, kot sem že povedal fantje, ki so te knjižnice že uspešno uporablja za izvajanje SPARCT2 (ki je večjedrni procesor iz Sun Microsystems) [size = 2] [color = # 999999] Added po 2 minutah : [/color] [/size] [quote = kumar_eee] Lahko uporabite te knjižnice in graditi čipov?. Ali vsebuje vse podatke, ki so potrebne za back-end?. [/Quote] ja seveda, ampak mislim, da boste morali obrniti na lastnika za komercialno uporabo.

o, jaz ne morem ga dobil. zakaj moje uporabniško ime ni na voljo.

hi, fantje: Ima spomin prevajalnik za ustvarjanje SRAM modelov?

Nisem mogel odpreti www.nangate.com itsef spletni strani. Ali je to problem z mano ali vsako telo se soočajo z isto težavo? Pred november / december sem lahko brez težav prijavi, ampak danes sem se potrudil veliko, vendar spletni strani sam ni bil odpiranje. Ali ta spletna stran še vedno obstajajo? hvala JIT

[Quote = jitendravlsi] nisem mogel odpreti www.nangate.com itsef spletni strani. Ali je to problem z mano ali vsako telo se soočajo z isto težavo? Pred november / december sem lahko brez težav prijavi, ampak danes sem se potrudil veliko, vendar spletni strani sam ni bil odpiranje. Ali ta spletna stran še vedno obstajajo? hvala JIT [/quote] imam enako proplem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back