32K kristalnega oscilatorja simulacijo

M

mitgrace

Guest
Dear all: Ali kdo ve, 32K simulacijo kristalnega oscilatorja? Thanks

Dragi oblika: Kako smo simulirali prehodno? Mi lahko sim AC repsonse. Vendar ne moremo guarntee dolžnost cylcle. Ali vsak komentar?

opredeliti začetno trenutno na vodnik (v kremena model), torej prost dostop. tran

Kar se tiče mene sem teči konzervativno prehodna brez začetnega stanja, ampak čakati dolgo časa, ko je oscilator zagon. To lahko traja nekaj sekund v realnem času in ogromno časa simulacije. Določite lahko začetno stanje Induktor kot figa rekel, ampak da bi dobili realno razmerje dolžnost, kar potrebujete stanju dinamičnega ravnovesja rezultat. Da bi ga dobil mislim, da potrebujejo enako dolgo časa simulacije.

Dragi From: sem poskusil z začetno stanje. Ampak to ni mogoče oscilacije. Ali kateri koli Spice datoteke? Thanks

Daj pwl na Vdd, in prost dostop. Tran simulacijo. To vam bo dolgo časa, da vidite rezultat. le poskusite.

se strinjam z holddreams
Daj pwl na Vdd
Ko smo to PWL kot 0 -> Vdd rampa v ~ 10usec, to je skoraj enako moč, da na položaju in je dobil, da oscilator v trans.. (V 1sec) Če še vedno ne uspe, morda kristalno parametre je treba preveriti ob predpostavki, doube pridobili AC je na> = 5dB in prehodni obratovalni točki ni daleč stran od AC, ki delujejo točke.

na strani tran območju. dodali "UIC" in čakati dolgo časa, da si, da se bo nihajo na conidtion z AMP pridobili več kot aleast 2.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back