3,5 mm jack odtis za postavitev PCB

M

Miib

Guest
Hi guys ... kdo so vsi standardni SMD odtisov razsežnost (kot so 0201,0402, SOT ... v pdf formatu? cenili, če delitev ...

Če pogledaš na www.pcblibraries.com (glej "čarovniki"), boste videli, da sistemske zahteve tudi zahteva, da si naložite Microsoft. NET Framework različica 1.1 porazdelitveni paket. (To je brezplačno prenesete, da je mogoče najti na domači strani MS oddelek download)

[Quote = eloeng], kar potrebujete IPC-2222 standart, ki se vključujejo SMD in thr odtis velikost / [/quote] Kateri del IPC-2222 je velikosti za SMD in TH Footprints? IPC-2222, se imenuje, "sekcijska Design Standard za Rigid Organic tiskanih" Ali ste prepričani, da ne razmišljajo v IPC-SM-782, ki ga je nadomestil IPC-7351?

[Quote = eloeng] imaš prav to moja napaka, mi je žal [/quote] Ni problema, sem bil samo strah, sem zamudil sektorja v tej spec

ROFLMAO, ja 782 je starejši std, ki se nadomesti z 7351. Kaj PCB paket uporabljate, morda je nekdo od 'odtisa' že v knjižnici za to na voljo.

poskusite bo pcblibraries.com za več informacij o novi std. To vam bo povedal vse o tem.

IPC-7351 (Splošne zahteve za Surface Mount Oblikovanje in Standard Land Pattern), je dokument za iskanje. Prav tako zajema zemljišča konvencije poimenovanja vzorec.

[Quote = cyberrat] je, da je IPC-7351 ALI IPC-7351A? [/Quote] On je objavil staro zastarele IPC-7351, ki niso novejši IPC-7351A.

Imam eno zelo enostavno tabelo, ki jo uporabljam že več let. Naredila sem jo dolgo časa nazaj in ni čisto prepričan, kako točno je danes. Ampak ga lahko uporabljate in dobili dobre rezultate z vašo zasnovo, če potrebujete dodatne visoke natančnosti. Lep pozdrav, RF-OM [/img]

hi je lažje, da je U namestiti različico protell PCB sotware in preveril njegovih knjižnico: D

hvala lepa ......:) fantje za dodajanje IPC-7351, kot tudi SMT komponento jpg [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 7 minutah: [/color] [/size] imam one dvoma ..... kondenzator, upor, Induktor imajo 0201,0402,0603,1210 ..... če vzamemo 0603 za upor, kondenzator, Induktor ... pa ti isti po dimenzijah ..????

Yes_basically, ampak to je induktorji, so espeically od prodajalcev na Japonskem pogosto oblikovana z rahlim drugimi stik širino na obeh koncih (kape) ... K.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back