16F877

M

mihipihi

Guest
ima kdo preprost shematski čarovnica elemente moram dodati, da mikrokrmilnika.

To je notranji oscilator, tako da vam ni treba ničesar, razen da pull MCLR visoka.

[Quote = jdhar] To je notranji oscilator, tako da vam ni treba ničesar, razen da pull MCLR visoko. [/Quote] hellooooo ????????????? so u videl lista za 16F877? i guess ni. ker to doesnt imajo notranji oscilator. in bi mihipihi vam plz povejte, kaj želite narediti, ker je vaše vprašanje vodi nikakor ne. Sistem temelji na 16F877 lahko polnem cvet server ethernet in je lahko tudi preprosta LED Flasher. tako komponente, ki naj bi bila povezana z njo odvisno, kaj želite storiti

[Quote = jdhar] To je notranji oscilator, tako da vam ni treba ničesar, razen da pull MCLR visoka [/quote] Želel priporočamo študira list:. http://ww1.microchip.com/downloads / en/DeviceDoc/30292c.pdf 16F877 je ne notranji oscilator, ki so tako RC, kristali ali resonator in nekatere zgornje meje je potrebno (glej podatkovni list: 12,2 Oscillator Konfiguracije). Ne pozabite na dvig telesa @ MCLR in 100nF @ Vdd - to je vse. Btw: 16F877 je zastarela in jo nadomestiti z 16F877A Mik

rabim pomoč jaz šel kupiti 16F877, vendar sem našel 16f877A imam programator 16F877 ampak nekaj zaupanja telo Cestninjeno me tam je razlika med obema i kontrolorjev upanje nekaj telesne našli sol. ali shematskimi za hvala 16F877A

hi nami, je razlika med 16F877 in 16f877A takole (kolikor vem): i) 16f877A je izboljšana različica 16F877 z dodatno vgrajeno funkcijo primerjavo. ii) programmer, ki podpira 16F877 morda ne podpira 16f877A. iii) v različnih __CONFIG register bitov za 16f877A in 16F877. ostali so popolnoma enake. npr. zatiči združljivost, napetost, frekvenca kristalnega oscilatorja in itd pa so še nekoliko drugačne v električni značilnost teh dveh ICs. ampak to sploh ni pomembno. :) Upanje to pomoč u.. glede

Btw: 16F877 je zastarela in jo nadomestiti z 16F877A
To je odvisno od tega, kako opredeliti "zastarele". Obe deli sta še vedno v polni rodnosti, in bo tako tudi v bližnji prihodnosti. 877A ima več funkcij in je nekoliko cenejša, tako da ne bi uporabila 877 za nov projekt, vendar je še vedno na voljo brezplačno. Nick

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back