12V na

F

fjpompeo

Guest
Potrebujete 12V na
48 V in-48V 3A ven simetrical PTM na moč avto ojačevalnik s TDA1514 (Philips) s TL494 in BUZ71 in filtri zaradi hrupa generacije lahko okvare elektronskih ingection goriva in ima računalnik v vozilu za moj avto, a Fiat Uno Mille.

Če je mogoče, z uporabo delov, shranjene od AT / ATX računalniški napajalnik.

S spoštovanjem,

Fernando

Izgleda, kot če u želijo poklicnih ojačevalnik.Nadaljnje TDA1514 je prekiniti IC Philips.Za avto PTM u lahko obiščejo Rod Elliot mestu.Obstaja pripravljen vezje, ki kateri koli organ, da z nekaj znanja.
MP

Ja, PC napajalnik vam najbolj kritičnih (ali težko najti) komponenti: Magnetometrija za transformator.Tudi schottky diode so pogosto uporabna.

Za počitek si morali nekateri nizko ESR kape, ki SG3525 ali nekaj takega, in dva nizka RDSon visoke trenutne (vendar nizka napetost) mosfets kot IRFZ44N ali tako.

Bert

Palesha, hvala spet za nasvet.To
je odlično spletno stran z veliko uporabnih informacij abaout audio.

Bert si dobil idejo.in ti si pravico imajo nekateri PC AT / ATX PTM v moji junk polju tako prihranite nekaj delov (bolj pogosto težko najti) je prijetna ideja.

Hvala obema.

Fernando.

Prav tako preverite: http://www.diyaudio.com/

Iskanje po forumih za PTM, DC-DC, moč suplies ali simular.THERA so številne teme, o tem, kako bi jih za audio.Saj bi tudi veliko ljudi, ki imajo vgrajene različne različice eni od Elliott Sound Products priporočljivo i erlier post ...

ponovno Me

Email me Glenn-Garrett / @ / iinet.net.au / noslashes
Imam načrtovanje z uporabo jedra iz pc p / s in nekaj drugih delov

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back