1.9G LNA je problem z pridobili

J

jupitorcuu

Guest
Imam uporablja ATF 54.143 za oblikovanje LNA za 1,9 GHz. Ko sem jo uporabite preizkus hrupa Meter Agilent je, da je vrh v NF. V pasu 1,9 - 2GHz Gain je znotraj + / - 1 dB, in je pravilna hign 15dB, razen v eni točki, NF je zelo nizka 1,2 dB, vendar na tej točki je skoraj 10dB Ali kateri koli organ, izpolnjujejo enake problem v preizkus LNA. Izgleda, da nima lastnega nihanja

[Quote = jupitorcuu] Imam uporablja ATF 54.143 za oblikovanje LNA za 1,9 GHz. Ko sem jo uporabite preizkus hrupa Meter @ gilent je, da je vrh v NF. V pasu 1,9 - 2GHz Gain je znotraj + / - 1 dB, in je pravilna hign 15dB, razen v eni točki, NF je zelo nizka 1,2 dB, vendar na tej točki je skoraj 10dB Ali kateri koli organ, izpolnjujejo enake problem v preizkus LNA. Izgleda, da nima lastnega nihanja [/quote] sem imel isti problem z LNA. u lahko dobite osilation. (Od pasu), se spekter ana polno dobo in si za to. če u dont so OSI pošljite mi zasnovo in bom iskati prablem, vendar pri u 90% so osilation dobro pomanjkanje

Obstajata 2 razlogov 1.vhodna Impedance ne ujema. 2.power oskrbe ne poveže kapacitivnost.

[Quote = eladg] [quote = jupitorcuu] Imam uporablja ATF 54.143 za oblikovanje LNA za 1,9 GHz. Ko sem jo uporabite preizkus hrupa Meter @ gilent je, da je vrh v NF. V pasu 1,9 - 2GHz Gain je znotraj + / - 1 dB, in je pravilna hign 15dB, razen v eni točki, NF je zelo nizka 1,2 dB, vendar na tej točki je skoraj 10dB Ali kateri koli organ, izpolnjujejo enake problem v preizkus LNA. Izgleda, da nima lastnega nihanja [/quote] sem imel isti problem z LNA. u lahko dobite osilation. (Od pasu), se spekter ana polno dobo in si za to. če u dont so OSI pošljite mi zasnovo in bom iskati prablem, vendar v 90% u so osilation dobro premalo [/quote] Hi eladg, ne verjamem, da je nihanje, če je nihanje dobička, kot tudi bi moral imeti podobno vrhunec na isti točki, ki sem ga razumeli iz sporočila, se ni zgodilo. Poskusite za merjenje drugo DUT na isti frekvenci z uporabo iste kable in setup. lahko je problem v kablih ali tako.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back